Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Na granici'.

Jure i Lidija se posvađaju zbog njenih kontracepcijskih pilula pa Jure odlazi natrag u Bosnu k roditeljima. Nediljko i Anđelka su zabrinuti, jer Lidija ne želi još biti majka. 

Andrija s druge strane, podržava Lidijinu emancipaciju, ali ne iz iskrenih osjećaja, već kako bi ga vratila u posao. Lidija se naljuti na Petru. Petra pokušava pomiriti Lidiju i Juru, i uspije kada Jure najavi da će on uzeti porodiljni, na Lidijino oduševljenje i Nediljkov užas.


Dok između Dubravke i Tome buja sve veća strast, Božo je na rubu živaca, pokušavajući nagovoriti roditelje da pokušaju još jednom sve ispraviti.
Kako bi mu zahvalili, Andrija i Nediljko nude Kreši dio novca. Krešo je u dilemi: primiti novac od šverca ili odbiti? Zbog trudne sestre, ipak se odluči uzeti novac.

Mijo obasipa Matu poklonima za Mirelu te se pokušava sprijateljiti s njim. Mijo je uvjeren da će Ante morati osvojiti Matino srce kako bi došao do Mirele. Kada shvati da Mate i Tadija idu na pecanje, Mijo vidi priliku.

Najzanimljivije trenutke današnje epizode pogledajte u galeriji:Ne propustite seriju 'Na granici' od ponedjeljka do srijede i u petak na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju