Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Na granici'.

Božo ne može izbaciti „Srebrnog letača“ iz glave i shvaća da mu Ivana nije partnerica za pobjedu. Slučajno primijeti kako Željka zna plesati i u njoj nađe idealnu, ambicioznu partnericu. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

 

Petra sazna da su Tomo i Zdenko govorili Toniju ružno o njoj i napadne policajce. Tomo vidi da će se morati nekako riješiti Tonija, kako bi vratio Marka u selo. Inspiriran sapunicom „Saziv Ljubavi“, odlučuje odvesti Tonija na trening streljaštva na kojem će inscenirati slučajno Zdenkovo ubojstvo za koje je kriv upravo Toni.

Tadija vodi Matu kroz niz treninga, pri čemu ovaj ozlijedi kičmu. Štiglići su upropašteni, misle da gube lokal, ali stvar ubrzo spašava Mirela, koja se odlučuje prijaviti za vatrogasca. Unatoč prvotnom otporu, Andrija shvaća da u statutu ne postoji zabrana za žene i dopušta Mirelinu prijavu. Nediljko je užasnut, jer je svjestan kako bi Mirela mogla lako pobijediti kilavog Luku. 

Najzanimljivije trenutke današnje epizode pogledajte u galeriji:Ne propustite seriju 'Na granici' od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju