Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Na granici'.

Marko zatiče svog oca u uredu s Biancom. Frane potom odluči da ta veza nema smisla, no on to nema srca reći Bianci pa sve padne na Markova leđa. Nakon prvobitnog zadovoljstva, Petra počinje imati probleme na poslu, a Marko joj ne želi otkriti da je dobila posao preko Franine veze, Biance. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodo:

 

Tomo je i dalje u Župnom dvoru, mora čuvati Smiljka, iako mu posao visi o niti. Željka ga šalje na psihološko testiranje u Zagreb. Tomo shvaća da se u Zagrebu može vidjeti s Markom, koji mu može pomoći s testovima.

Ivana i Božo ne žele raditi za Zorku i ona je razočarana, jer su je svi napustili. Mijo je odlučan dokazati da je veliki zavodnik i da je bio s Micom, što mu nitko ne vjeruje. Čak mu se i unuka smije. Mijo pronalazi dokaze da je bio s Micom i pred svima likuje.

Najzanimljivije trenutke današnje epizode pogledajte u galeriji:Ne propustite seriju 'Na granici' od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju