Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi seriji 'Na granici'.

U selu se odvija natjecanje vatrogasaca. Svi mlađi vatrogasci se natječu kako bi na kraju kao nagradu dobili dejt s curom po izboru. Jure ima u glavi Lidiju, a Krešo i Marko Petru.

Nediljko nagovara Andriju da pomognu njegovom Juri, misleći da će ovaj zvati Petru na spoj. Želeći izbaciti Marka iz igre, Andrija pristaje na pakt s Nediljkom, pa za finalni obračun sabotiraju Markovu brentaču.

Miju je na natjecanju zapala nezavidna uloga “nesavjesnog građanina“, koji pali vatru koju vatrogasci u vježbi moraju ugasiti, a koji je ujedno i ponižen i ismijan od sela. Dolazi do sukoba između Andrije i Mije, jer ga Andrija neprestano blati pred selom.

Ante na natjecanje dovodi pjevačicu Sandru, Malu iz Karlobaga, koja usred vatrogasne himne napadne Krešu i Petru da nešto mute. Zorka odluči isprovocirati Tomu, kako bi opet završila u zatvoru i tako oprala obraz pred dobavljačima.

Pogledajte što vas sve očekuje u današnjoj epizodi serije 'Na granici':

 

Ne propustite seriju 'Na granici' od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju