Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi seriji 'Na granici'.

Tomo je zahvalan Marku jer mu je spasio fotelju te ga imenuje svojim zamjenikom. Ipak, unatoč prijetnjama s vrha, Tomo i dalje ne odustaje od lova na Zorku.

Ante je odlučio napraviti zabavu za Petrinu diplomu. Svi su u organizaciji, a Nediljko gura svoje sinove da se srede i zavedu Petru, kako bi jednom zasjeli na čelo Zorkinog biznisa.

Tulum se zahukta, ali ga prekine Marko, koji se pojavi s policijom i carinskim inspektorom s nalogom za pretres Antinog skladišta. Nakon što u raciji otkriju veliku količinu pića kupljenog u Bosni, Marko i inspekcija zatvaraju Anti lokal, dok ne plati kaznu.

Za to vrijeme, Jure se, čekajući Lidiju, skinuo u vatrogasnom domu te ga takvog, umjesto Lidije, zatiče policija. Jure bježi, a policajac za njim. Nediljko dolazi po Juru u stanicu i odvodi ga doma.

Mijo i Andrija nailaze na Markov auto i odluče mu ispustiti ulje. No, još uvijek omamljeni tabletama, zaspu - Mijo u autu, a Andrija pod autom. Ujutro Mate nalazi Miju i šalje ga doma, dok Andriju nalazi Marko, koji ga vodi kući.

 

Pogledajte što vas sve očekuje u današnjoj epizodi serije 'Na granici':

 

 

Ne propustite seriju 'Na granici' od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju