Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Na granici'.

U međuvremenu, Andrija je dovukao Zdenka i auto u radionu, gdje pokušava doći do švercanog otrova. Ipak, Zdenko skuži torbu s otrovom i odnese ju u postaju. Željka se zgrozi i zatraži od Marka da provede istragu. Marko brzo sve poveže i odlazi kod Skorupovića, pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

 

Tadija i Alma muku muče s Matom, prvo ga traže po selu, a kada ga napokon nađu, ne znaju kako prekinuti hipnozu. Tomo i Marko voze Tonija u Zagreb, kako bi stigao potpisati ugovor za novi projekt u Americi. Cijela priča ipak završi dobro.

Luka i Jure govore Dadi o svojim planovima da kafić pretvore u klub. Dado, pun grizodušja, to javlja Anti koji odlučuje sabotirati otvaranje kluba prekidom dovoda struje. Čitavo selo ostaje u mraku, a Dado i Karlo nalaze onesviještenog i beživotnog Antu.

 

Najzanimljivije trenutke današnje epizode pogledajte u galeriji:Ne propustite seriju 'Na granici' od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.


Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju