Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Na granici'.

Očajni Andrija bježi iz kuće, a Nediljko, Luka i Dado ga krenu tražiti. Mijo nalazi Andriju u svojoj garaži i savjetuje ga da mu je najbolje ići u zatvor, jer tamo ga Zorka ne može dohvatiti. Andrija ne uspijeva ući u policiju, jer Zdenko spava na dežurstvu. Ujutro, kad Zdenko otvori stanicu, Andrija ga udari, ne bi li završio u zatvoru. Kad u postaju stigne Marko, Andrija mu priznaje grijehe. Mira optužuje Zorku da je za sve kriva, a Marko donosi vijesti o Andriji. Zorka se smiluje Andriji i moli ga da joj oprosti i da se vrati iz zatvora kući.

 

Župni dvor se ponovo iznajmljuje pa se presretni Tomo ponovo useljava u svoj stari dom, i to u društvu Marka, ali i Tonija, koji ih sve iznenadi večerom. U potrazi za bodežom, Štiglići se nalaze s Kuncem. No, on je bodež već prodao. Ipak, Kunac im da naputak - ako im je do turskih stvari, neka odu k Sandri. Štiglići skrivaju Mireli da je Ante otišao kod Sandre, ali Mirela slučajno to otkrije i želi se vratiti zajedno s kćeri kod oca. 

 

Najzanimljivije trenutke današnje epizode pogledajte u galeriji:

 

Ne propustite seriju 'Na granici' od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju