Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Na granici'.

U Jurinom strahu od Turaka Nediljko i Andrija vide šansu da sabotiraju akciju i vrate se u biznis - prestrašit će Juru i ostale pa će se njih dvojica iskazati kao bolja opcija za buduće švercanje. U šumi, oni zveketom lanaca i snimkom Turaka uistinu prepadnu Juru i ekipu, pa oni od straha krenu pucat na slijepo.

Marko se odluči zbližiti s Dudom i snimiti priznanje o seksu s Gabi. Istodobno, Tomo naručuje prostitutku koja bi zavela Dudu, ali se opet pojavi Vanja pa se plan izjalovi. Zdenko saznaje za Tomin plan i prijeti da će sve otkriti Dudi. Tomo ga strese elektrošokerom.

Mirela napada Antu, jer joj je ozlijedio oca pa sluđeni Mijo šalje Antu kod Butigana s posebnom kremom. Dok Ante skrušeno maže Matu, otkriva mu kako će učiniti sve da Mirela i dijete budu sretni. Mirela to čuje i ostane pod dojmom Antine topline.

Najzanimljivije trenutke današnje epizode pogledajte u galeriji:Ne propustite seriju 'Na granici' od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju