Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Na granici'.

Zorka se neugodno iznenadi kad shvati da se Lidija doista povlači iz posla. Lidija i Sandra odlaze na audiciju na TV Udbinu. Žuteliji se više svidi Sandrin nastup, ali kad se zamalo uguši, a Lidija ga spasi, on joj u znak zahvalnosti daje posao.

Mijo i Ante dovode iz rodilišta bebu, ali shvate da su uzeli - krivu. Da ih ne bi vidjeli čestitari, organiziraju akciju spuštanja bebe kroz prozor u košari. Mate i Mirela polude kad shvate što Štiglići rade s djetetom. Miju dočekaju Mate i policajci te ga osuđuju za akciju s djecom kroz prozor. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

 

Na večeri kod Marka i Petre, pojavi se Barbara, ali i Markov tata Frane, i to sa svojom novom djevojkom - Markovom bivšom curom Kristinom. Između bivših supružnika frcaju iskre, a nakon svađe završe zajedno i u krevetu.

Najzanimljivije trenutke današnje epizode pogledajte u galeriji:Ne propustite seriju 'Na granici' od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju