Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Na granici'.

Tomo brine za Marka pa odluči poduzeti nešto. Tomo fotka Marka i stavi ga na internetsku stranicu Vatrica.ba. Pogledajte u kratkom isječku što vas očekuje u večerašnjoj epizodi:Marka odmah krenu nazivati žene i muškarci, no ubrzo shvaća da je to Tomino maslo. Ivana dolazi na ideju kako doći do novaca za auto. Želi sudjelovat u plesnom natjecanju i osvojiti nagradu. Međutim, Božo to odbija. Ivana vidi snimku Božine nesreće na plesu i shvaća njegov problem. Božo se otvara Ivani u vezi svoje traume i plesne prošlosti.

Nediljko dobije ideju kako doći do novaca od osiguranja - opljačkat će vlastiti dućan. On i Andrija razbijaju bravu i insceniraju pljačku. No, Anđelka i Jure se nenadano vraćaju i Jure, misleći da napada pljačkaša, napadne oca. Petra pristaje na Zorkin plan da preko Tonija švercaju. Kad Toni shvati da su ga iskoristili, to mu se svidi. Marko je vidio Petru i Tonija kako se ljube i jako je ljubomoran. Tomo ga bezuspješno pokušava utješiti. Kad se Toni vrati s dejta, Marko ga udari šakom u glavu i slomi mu nos. Gordana čuje da su Penave u financijskim problemima pa im odluči, na Mirelinu ideju, donirati odjeću.

Najzanimljivije trenutke današnje epizode pogledajte u galeriji:Ne propustite seriju 'Na granici' od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju