Prisjetite se veselih trenutaka

Prva sezona serije Na granici puna zanimljivih situacija, prisjetite se upečatljivih scena i sudjelujte u anketi

1. Emotivan rastanak za kraj!

Nakon incidenta u šumi, Željka je izdala tjeralicu za Krešom. Kako ne bi završio u zatvoru, Krešo odlazi u Irsku. Pogledajte emotivni rastanak Kreše s Lokvicom:

 

2. Marko dao ultimatum

Marko se vratio u Lokvicu kako bi pomogao Skorupovićima. Nakon dogovora oko plana, Marko je odlučio "priključiti" se Dudi i Borisu, pogledajte kako ih je Marko stavio pred gotov čin:

3. Rastanak Marka i Petre

Svi su tužni zbog Markovog odlaska u Zagreb, a poseban rastanak njega i Petre pogledajte u videu:

4. Božo se odlučio raspopiti

Nakon što je bio kod Ivane u zatvoru, Božo joj je odlučio pomoći. Osim toga, Božo se odlučio i na drastičnu životnu promjenu, napisao je biskupu pismo u kojem traži da ga razriješi dužnosti.

5. A mislio je da se šale

Zorka se odlučila predati policiji kako bi bila što bliže Ivani. Cijelo selo je Zorku ispratilo sa stilom, a njezino uhićenje je najemocionalnije prihvatio Tomo, pogledajte urnebesnu reakciju:

6. Uhićenje

Nakon što je Ivana odlučila pomoći Gnječu, Marko je primoran učiniti nešto što će zapečatiti njegov odnos s Petrom. Gnječ bježi, a Ivana ide u zatvor! Pogledajte najnapetiju scenu serije:

7. Razočarani Štiglići

Ante dolazi do Mije i govori mu kako su ga izbacili iz reklame. Obojica negoduju oko reklame za Mijin prah, pogledajte razgovor između oca i sina:

8. Razgovori iz postaje

Markov plan je da Željka i Tomo uhite Skorupoviće kako bi on i Boris mogli sami prevesti robu preko granice. Nakon uhićenja Andrija i Zorka provode vrijeme sa Željkicom i Tomom u postaji, pogledajte ugodne razgovore iz lokvičke postaje:

Ankete

(7858) Koje scene se posebno sjećate?

Prikaži rezultate Ukupno641

Više trenutaka iz prve sezone serija Na granici pogledajte OVDJE!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju