Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi seriji 'Na granici'.

Vesele od šampanjca, cure na djevojačkoj plešu sve do nestanka struje.

Pripita Ivana odlazi k Boži i gotovo mu izjavljuje ljubav. Dok joj brižan Božo kuha čaj, ona zaspi na fotelji, a Petra dolazi po nju na Božin poziv.

Nakon početnog razočaranja, dečki su oduševljeni striperom Vanjom, koji ih podučava pokrete. Prilikom poduke, on udari nogom u glavu Juru, kojeg Marko vodi na hitnu. Juri namjeste nos, no Lidija je očajna jer će izgledati grozno na vjenčanju. Tomo zatiče Juru kako pod narkozom bunca nešto o švercu te ga nagovara da ga pozove na vjenčanje.

Zorka ludi - dovest će joj policajca ravno u srce akcije. Uz to, Petra na vjenčanje poziva i Marka. Nakon zabave s Mirom i Zorkom, Stana odluči izvesti diverziju na granici – ona objesi gaće umjesto zastave EU.

 

Mate i Tadija su ljuti, a Tadija se i ozlijedi pokušavajući ih skinuti. Petra vraća zastavu, no ljuti Tadija se kune da će ih od sada pretraživati na granici. Skorupovići od Štiglića naručuju školjke za vjenčanje, jer Lidija želi plodove mora.

 

 

Ankete

(7300) Mislite li da će pasti prvi poljubac?

Prikaži rezultate Ukupno965

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte ovdje:

 

 

Ne propustite seriju 'Na granici' od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju