Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi seriji 'Na granici'.

U epizodnoj ulozi pojavljuje se Dušan Gojić u ulozi biskupa Josipa.

Don Božinu i Zorkinu večeru s biskupom Josipom neočekivano spasi Marko, koji šarmira biskupa pa on pristane doći u Lokvicu. Ali onda mu Ante prijeđe preko noge autom i sve dovede u pitanje.

Svi su u šoku kad shvate da kineski porculan kojeg imaju u ogromnim količinama ima jedan feler - nezgodnu sliku...

Petra shvati da su Gordanini i Antini planovi s njom drukčiji od „knjigovodstva“. Iako njihov plan ne uspije, Krešo u kafiću načuje Antu kako se hvali da je imao nešto s Petrom proteklu večer, kad je zgazio biskupa.

Zorka poludi kad čuje da su Andrija i Krešo dopustili Marku da se prijavi u vatrogasce te im govori da on ne smije ući u DVD! Marko se ipak pokušava priključiti, no ne mu lako. Andrija, Krešo i Nediljko čine sve kako Marko ne bi prošao tobožnje testiranje.

Zorka je Andriji zaprijetila da joj ne radi više iza leđa zbog situacije s porculanom. Petra pokušava prodati porculan, ali joj ne ide, pa joj Zorka mentorski objasni kako stvari stoje u ovome poslu. Ništa na silu.Pogledajte što vas sve očekuje u današnjoj epizodi serije 'Na granici':
Ne propustite seriju 'Na granici' od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju