Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi seriji 'Na granici'.

Andrija i Mijo lobiraju za glasove za zapovjednika DVD-a. Obojica shvaćaju da im za pobjedu treba Marko. Andrija zove Marka da se fotografira za kalendar, a Gordana ga pozove na ručak.


 

Marko pristaje na fotografiranje, na kojem se zabavi s Petrom, a zatim odlazi k Miji na ručak, svjestan da ga obrađuju. Na ručku se Gordana i Mijo posvađaju, a Marko od neugode pobjegne.Stana je došla kod Mate da za Zorku izvidi situaciju. Ona zadatak obavi tako da Mate zamoli Krešu da odvede Sandru iz kuće, a Krešo napokon prekida sa Sandrom.

Kad Zorka ugleda Marka na kalendaru, naredi Luki da ga izbaci. Marko zato na skupštini ne glasuje ni za nikog. Rezultat je izjednačen, a nakon dvoboja s brentačama, Andrija ostaje zapovjednik DVD-a Lokvica.

Lidija nije dobila posao. Andrija je ljut, jer nije ni znao da se prijavila. Kada ju krene na svoj način tješiti, Lidija se još više ražalosti.Pogledajte što vas sve očekuje u današnjoj epizodi serije 'Na granici':
Ne propustite seriju 'Na granici' od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr.


Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju