Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Na granici'.

Uvjeren da je u šumi oteta žena, Tomo nagovori Marka da podigne policiju na pretragu šume. Marko pobjesni kada ništa ne nađu.

Jure kod kuće razgovara s papigom koja nauči od njega određene riječi: otmičari, Jure je glavni, šverc, Lidija pali Bosnu itd. Juri papiga pobjegne i odleti u župni dvor, gdje ju nađe Tomo i čuje papigine riječi o švercu. Tomo nosi papigu Marku, ali papiga pred njim šuti. Izludjeli Marko ju vraća Đuri, a Skorupovići ostanu bez Đurinog novca.

Ljubičine ucjene ne prestaju. Zorka se sukobljava s Ljubicom koja joj daje uvjet - pustit će ih na miru, ako joj Božo pomogne u bijegu iz zatvora.

Mijo je ljut jer će Nediljko predstavljat brend umjesto njega. Kod Štiglića je organizirano slikanje Nediljka. Gordana im svima složi mezu, a Mijo je bijesan. Nediljko uspješno odradi fotografiranje, a Petra se vraća s novim zahtjevom naručitelja - i Gordana i Ante će se fotografirati za kampanju - kao obitelj. Štiglići se nadaju da će biti zvijezde.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:Ne propustite seriju 'Na granici' od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju