Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Na granici'.

Mijo i Gordana pokušavaju Antu podučiti erogenim zonama kod žene. Ante sve napiše na ruku, ali opet uprska seks s Mirelom. Mirela napokon opusti Antu za seks i sve završi dobro.

Sretni Ante prosi Mirelu koja pristaje. Ante se izlane pred roditeljima da je zaručen za Mirelu, pa oni planiraju prošnju.

Mile uspije pobjeći Andriji, Lidiji i Petri. Tomo održava prezentaciju u župnom dvoru, no Božo ga potjera. Ipak, uspije jednu spravu uvaliti Nediljku. Prilikom jačeg rastezanja, Nediljku sprava odleti iz ruke i izbije Anđelki zub. Anđelka zbog bolova ne želi ići na dogovorenu krizmu.

Božo posjeti Ivanu u zatvoru i odlazi na razgovor kod sutkinje kojoj je dodjeljen Ivanin slučaj. Ona pokuša od njega iznuditi mito, što Božu zgrozi, ali Skorupoviće oduševi i natjera na razmišljanje kako da skupe novce za potplatit sutkinju.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:Ne propustite seriju 'Na granici' od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju