Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Na granici'.

U akciji „ukletom“ rutom, Andrija je pogođen u stražnjicu. Zorka shvaća da Nediljko i Andrija više nisu u formi za šverc te ih na Lidijinu inicijativu šalje u penziju.

Zdenko odlazi reći Dudi sve o Markovoj i Tominoj izdaji. Istodobno, Marko u lokalu pokušava opiti Dudu i izvući informacije. Duda otkrije da ga Marko snima i kada već svi pomisle da je sve propalo, Zdenko slučajno pogazi Dudu autom, a od udarca u glavu - Duda izgubi pamćenje. Policajci odluče šutjeti o svemu, u nadi da se Duda nikad neće sjetiti nesreće.

Božo odluči stati na kraj neredima po župnom dvoru pa osmisli pravila kućnog reda. Tomo se pobuni pa nehotice izda vezu Marka i Petre. Sandra poziva Antu da joj glumi dečka na otvorenju mesnice. Mijo se buni, smatra da se Ante ne smije tako eksponirati dok ima bolesnog oca, no Ante ga ne sluša.

Najzanimljivije trenutke današnje epizode pogledajte u galeriji:Ne propustite seriju 'Na granici' od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju