Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi seriji 'Na granici'.

Unutar cijele gungule, Petra gurne načelnika Tomu u trenutku kada on pokušava uhapsiti babu Zorku te biva privedena zbog napada na službenu osobu.

Marko je zbunjen – odjednom treba privesti djevojku s kojom se danas izvrsno zabavljao i koja mu se svidjela, a s njom i bakicu za koju ga Tomo uvjerava da je šefica udruženog zločinačkog poduhvata.

U postaji, Marko ispituje Petru, a Tomo Zorku. I dok se Markovo ispitivanje Petre zapravo pretvara u druženje njih dvoje, Tomo s druge strane pokušava lomiti Zorku.

No, Zorka je tvrd orah i ubrzo ju mora pustiti jer nema nikakvih dokaza protiv nje. Tomo se prebacuje na maltretiranje Petre, a Zorka odlazi na sastanak s Borisom, agentom tajne službe.

S obzirom da Zorka ima kodeks – nema šverca ljudi, droge i oružje, a ujedno i čuva svoje ilegalne prijelaze od konkurencije, tajna služba u njoj ima idealnog suradnika i pruža joj svojevrsnu zaštitu. Tajna služba time dobija granicu zaštićenu od šverca ljudi, oružja i droge, a Zorka to da može izvući najbliže suradnike iz kriznih situacija.
Zahvaljujući tome, Petra uskoro biva puštena. No, pojavio se drugi problem...

Pogledajte što vas sve očekuje u današnjoj epizodi serije 'Na granici'


Ne propustite seriju 'Na granici' od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju