Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Na granici'.

Ivana i Božo vježbaju za plesno natjecanje. Ivana jedva uvjeri Božu da to ne shvaća preozbiljno, ali Božo u Udbini sretne svog ljutog protivnika – „Srebrnog letača“. Zainati se da će pobijediti i Ivanu tjera da neumorno vježba.

 

Mijo čuje kako Tonijev agent traži od Tonija sočnu priču kojom bi zadržali medijski interes pa Gordana i Mijo odluče slikati Tonija u zagrljaju s nekom ženom, ne bi li fotografiju prodali novinama. Gordana odluči da će ona biti ta. No, uspije se s njim samo posvađati. Tada spaze da Toni i Petra nešto mute. Prate ih do večere sa Skorupovićima, gdje čekaju priliku da ih slikaju. No, ni u tome ne uspiju; padnu i umalo budu uhvaćeni.

 

U međuvremenu, Toni je oduševljen Andrijom i Zorkom koja je odlučila ozbiljno uključiti Tonija u svoje švercerske planove, ali i testirati je li spreman za akciju. Kada ih u razgovoru prekine bljesak Mijinog blica, Toni pomisli da su paparazzi pa Zorka odustaje od ideje. Toni je prevelik rizik.
Željka šalje Marka u Valpovo na seminar o ophođenju kolega s kolegicama. Marko nije sretan s tom idejom, a još manje kad sazna da je Toni kod Petrinih na večeri.

Najzanimljivije trenutke današnje epizode pogledajte u galeriji:

 

Ne propustite seriju 'Na granici' od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju