Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Na granici'.

Mira i Anđelka nagovore Juru da se ispriča Lidiji. Jure zove Lidiju, ali se javlja Tajson. To u majkama probudi sumnju da nešto muljaju. Odlaze do studija gdje zatiču Lidiju, koja mlati Tajsona, jer ju je zašlatao. Mame se pridružuju Lidiji i istuku Tajsona. Jure i Lidija se na koncu mire.

 

Don Smiljko odlazi u mirovinu zbog čega biskup odluči ugasiti župu. Božo i Zorka interveniraju, ali bez uspjeha. Biskup ne želi više nikoga slati u 'prokleto' selo. Iako su Štiglići sretni, jer su se riješili don Smiljka, Mijo ne miruje. Želi osvjetlati djedov obraz.

 

U Lokvicu stiže glumac Toni, koji bi trebao provesti vrijeme s policajcima, ne bi li se što bolje pripremio za filmsku audiciju. Budući da za opasačem nosi plastični pištolj, Tomo ga zamijeni za opasnog kriminalca. Svlada ga šokerom i odvuče u ćeliju. Marko i Željka polude kad saznaju što je napravio.

Najzanimljivije trenutke današnje epizode pogledajte u galeriji:

 

Ne propustite seriju 'Na granici' od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.


Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju