Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Na granici'.

Nakon što joj je Ivana otkrila tko je bacio velečasnom ciglu, Zorka ucijeni Tomu - morati će Zorki prenositi sve informacije o don Smiljku. Zadovoljna obavljenim poslom, Zorka 'baca oko' na Ivanu kao svoju potencijalnu nasljednicu i odlazi s njom u Bosnu u kupovinu. 

Problem Lidijinog štucanja ne prestaje sve do javljanja u eter, kada ju nazove Zorka i ohrabri u novom poslu.  Petra se dosađuje čekajući da joj se netko javi iz ASOK-a, a Marko joj nema srca reći da neće ništa biti od tog posla. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

 

Gordani sine ideja kako maknuti Matu iz svoje kuće - moraju mu srediti ženu. Čak je i Mirela već umorna od oca, koji kritizira svaki njen potez oko djeteta, pa podrži Gordaninu ideju.

Najzanimljivije trenutke današnje epizode pogledajte u galeriji:Ne propustite seriju 'Na granici' od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju