Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Na granici'.

Nakon niza neuspješnih pokušaja, Luka odustaje od snimanja reklame i odluči montirati spot od mješavine snimljenog materijala.

Nakon napornog dana Krešu u radioni posjećuje Alma, što završi poljupcem i obnavljanjem veze. Tadija se sjeti mladog bosanskog kolege Jakiše pa nagovara Matu da organiziraju ručak na kojem će ga spojiti s Mirelom. Na ručku Mirela poludi, otkrije Jakiši da je trudna i ozbiljno se naljuti na Matu. Mate nakon tog debakla odluči podržati Mirelu, čak i ako želi biti samohrana majka.

 

Mijo odustaje od dvorišne rasprodaje i, pod Antinim i Gordaninim pritiskom, pristaje na ideju lažne humanitarne akcije. Plan je da Mijo nestane na tjedan dana, fingirajući operaciju, nakon čega će Štiglićima ostati novac prikupljen od akcije.

Božo se obvezuje organizirati akciju, a Štigliće posjećuje Zorka, koja im garantira pomoć. Čini se da plan teče savršeno.

Najzanimljivije trenutke današnje epizode pogledajte u galeriji:

 

Ne propustite seriju 'Na granici' od ponedjeljka do srijede i u petak na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju