Saznajte što vas očekuje u novim epizodama serije

U novim epizodama nastavljaju se nizati nove zgode i nezgode dobro poznatih glavnih likova – Faruka, Izeta i Damira. Svi primjećuju da Faruk izgleda sve lošije i da nešto s njim nije u redu, pa Izet uzima stvar u svoje ruke i postavlja skrivenu kameru, a to dovodi do šokantnog otkrića da se Faruk drogira.

Za to vrijeme, Marija saznaje pravi uzrok Farukova lošeg stanja te odlučuje reći Izetu i Damiru za Farukovu bolest. Saznavši da Faruk ima rak, svi mu nastoje što više ugoditi. U međuvremenu, Faruk doznaje da su nalazi nakon kemoterapije dobri, no on ipak odlučuje tu informaciju sačuvati za sebe, bar dok ga ne otkriju.

Faruk će u premijernim epizodama predstaviti novu djevojku Vesnu s kojom nije prezadovoljan, a kada ga poznati ženski časopis proglasi najpoželjnijim neženjom, ukaže mu se idealna prilika da je ostavi. Marija ga uvjerava da neće znati iskoristiti potencijal slobodnog neženje, što on ubrzo i dokazuje te iz straha da ne ostari sam, zaprosi Vesnu. Međutim, Vesnina baka koja se bavi vradžbinama ne želi da joj se unuka uda, pa greškom umjesto na Faruka, baci kletvu na Damira te tako prekida zaruke. 

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

Seriju "Lud, zbunjen, normalan" pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu, na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.