Nova sezona popularne serije ''Na granici'' donosi brojne nove dogodovštine i zaplete kod babe Zorke i njenih živopisnih suradnika i članovi obitelji.

 Još u prethodnoj sezoni vidjeli smo da je Zorka oteta. I na samom početku nove sezone svjedočimo tome kako je Zorka zatočena u kolibi svojih otmičara, Ljube i njegove sestre Ljubice. Još uvijek u Zorku zaljubljeni Ljubo koristi vrijeme pišući Zorki pjesme, što njegova sestra Ljubica ne odobrava. Kako će osloboditi Zorku, tko će sve sudjelovati u misiji spašavanja, te kako će teći poslovi preko granice gledatelji će saznati uskoro.

 

Ivana i don Božo nastavljaju svoju ljubavnu priču, a hoće li ovoga puta uspješno završiti brakom, vidjet ćemo u novim nastavcima. Krešo je sretno stigao u Irsku, a Tadija i Mate su uvjereni da će ga ugledati na live kameri u Dublinu, koju neumorno prate. I dok tako neke više nećemo moći vidjeti na ulicama Lokvice, u novim nastavcima upoznat ćemo neke nove likove, a jedan među njima je lik kojeg tumači glumac Borko Perić.

 

Autori koncepta su Vlado Bulić i Mirna Miličić, a serija okuplja vrhunske glumce Nina Erak, Nadia Cvitanović, Filip Juričić, Milan Štrljić, Barbara Vicković, Mladen Vulić, Žarko Radić, Martina Stjepanović, Petra Kraljev, Barbara Nola, Asim Ugljen, Zlatan Zuhrić, Lucia Glavich Mandarić, Tijana Pečenčić i mnogi drugi vrhunski glumci.

Serija je rušila rekorde gledanosti protekle sezone, a obitelji Masle, Butigan, Štiglić i Penava i ostali živopisni likovi serije će se pobrinuti da gledatelje nasmiju i kroz novih 65 nastavaka. Lokvičani su spremni za nove avanture, s ove i one strane najpoznatije tv granice!

Ne propustite nove nastavke popularne serije ''Na granici'', od utorka na Novoj TV!


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju