Glasujte u anketi i pogledajte krajnje zanimljive trenutke!

Zorku neprestano nešto veže uz Ljubu, a niti on nikako nije ravnodušan! Štoviše, dao je cijeloga sebe kako bi ostvario svoj cilj - večerao sa Zorkom uz svijeće i romantičnu glazbu.

Njihov prvi spoj nije prošao najbolje - Zorka je vrlo ozbiljno shvatila to što ju je Ljubo pokušao uhvatiti za ruku. Naime, svoju čast je pokušala obraniti na iznenađujući način: izvukla je pištolj i romantičnu večeru pretvorila u još vatreniju.

Ipak, Ljubini pokušaji zavođenja nisu prestali. Pozvao je Zorku na privatnu zabavu u zatvorenom kafiću, uz glazbu uživo. Na tom spoju, osim nekoliko iskrica (za koje Zorka nikada ne bi priznala da postoje) otkrivena je još jedna zvijezda.

Mijin skriveni talent je zasjao u punom sjaju - pjevao je Zorki i Ljubi i u pjesmu dao cijeloga sebe. Čak je i Zorka pristala na ples, ali nikako nije zaboravila niti posao, cijelo vrijeme ispitujući Ljubu o tajnoj akciji šverca.

 

Na kraju romantične večere, pao je i poljubac! U Zorkinim očima se vidjelo čuđenje, ali nikako ravnodušnost. Znači li to da Zorka ipak nije preboljela ljubav iz mladosti, ostaje nam za saznati. Svakako bismo voljeli vidjeti da Zorkino ozbiljno i uvijek oprezno lice zaiskri.

 

Ankete

(7379) Ima li Ljubo Šanse kod Zorke?

Prikaži rezultate Ukupno394

Najbolje trenutke između Zorke i Ljube pogledajte ovdje:

 

Ne propustite seriju 'Na granici' od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju