Igor: „Idealna cura treba biti kao ja!“

Elvisu, Adnanu i Marku u potrazi za srodnom dušom pridružit će se još jedan kandidat – tridesetdvogodišnji serviser sustava tehničke zaštite, Igor Bjelošević iz Brdovca.

Kako kaže, zaredala su se pitanja prijatelja i rodbine kada će ga vidjeti pred oltarom, pa je novi show Nove TV prava prilika da im i odgovori na pitanje. Od djevojaka Igor očekuje da budu slične njemu. „Ja sam blizanac po horoskopu, tako da ja imam ustvari dvije strane. S jedne strane sam tradicionalan, a s druge strane sam pomalo lud i otkačen. Idealna cura bi trebala biti kao ja. Spoj te dvije karakteristike.“, kazao je te dodao kako ga kod djevojke može odbiti ukoliko, kaže, pred ogledalom provodi većinu vremena.


Igor uživa u odlascima u teretanu te vožnji motorom, a i veliki je ljubitelj životinja, pa slobodno vrijeme provodi sa svoja dva psa. Otkrio je i kako bi najradije vrijeme proveo sa svojom izabranicom: „Zajednička večera, gledanje televizije. Vikendima izlasci, izleti, šetnje, a poveo bih ju i na motorijadu.“ Za svoj savršen izlazak na spoj Igor bi se, tvrdi, potrudio napraviti nešto originalno.


U showu će mu potporu pružiti i majka Marica koja otkriva kakvu djevojku priželjkuje za svog sina: „Da ima više tradicionalne vrijednosti, da bude iskrena, da mu bude podrška kroz cijeli život, a bilo bi poželjno da radi.

Igor je spreman za avanturu života, a što ga sve očekuje te koja će djevojka zadobiti njegovo srce, doznat ćemo u novom showu Nove TV, 'Ženim sina?'.