U hit seriju ''Na granici'' ulazi glumica Sara Moser

 Već ove srijede u ulozi oštre načelnice Željke u popularnoj seriji ''Na granici'' vidjet ćemo glumicu Saru Moser. Vidjet ćemo uskoro kako Tomo (Siniša Ružić) u policijskoj postaji organizira Marku (Filip Juričić) rođendanski tulum, a Božo (Pavao Medvešek) ga okladom natjera da ode na posao. Marko se malo oraspoloži na tulumu, ali sve eskalira u sukob s Tomom, koji je uzrujan jer mu svi insinuiraju da ga Gabi (Karmen Sunčana Lovrić) vara. Marko i Tomo će se i potući, a prekinut će ih dolazak nove načelnice Željke.

''Željka dolazi u Lokvicu kao nova načelnica PU Lokvica. Njezin zadatak je uvesti red tamo gdje ga nema, te samim time se nalazi u sukobu s velikom većinom. Ono što nju kao načelnicu razlikuje od Marka je to što je ona uistinu profesionalna, ambiciozna karijeristica, prepuna novih ideja koje ima namjeru sprovesti. U sebi nosi nekakve, nazvat ću ih, „traume“ iz prošlosti koje utječu na nju, ali će utjecati i na ljude u njezinoj blizini. Scenarij kao i lik Željke su me osvojili na prvu.

Prilikom svakog čitanja, uvijek je tu nekakva situacija ili replika zbog koje se od srca nasmijem, te je istinski gušt biti dio ovog projekta i ekipe'', o svojoj ulozi rekla je glumica Sara Moser.
Sara je otkrila da je atmosfera na setu odlična, te dodaje: ''Veliki je cast, s nekim sam se kolegama imala prilike ranije susresti, a s nekima od njih surađujem prvi put. Tu je još i divna ekipa iza kamera tako da dobrog društva ne nedostaje. Iako se radi „punom parom“, vrijeme na setu prolazi u opuštenoj i ugodnoj atmosferi. Često su nam naši likovi i scenarij podloga za smijeh.'' Hoće li nova šefica napraviti čistku u policiji, uspostaviti red, rad i disciplinu, tek ćemo vidjeti u uzbudljivim i duhovitim nastavcima hit serije koji slijede.


 

Pratite seriju ''Na granici'' od ponedjeljka do petka od 21.30 na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju