U utrci za medijsku nagradu ''Provjereno'', ''Dar Mar'', ''MasterChef'' i ''Supertalent''

Nova TV u finalu je ovogodišnje medijske nagrade Zlatni Studio i to u tri kategorije: TV emisija, domaća TV serija i reality show. U drugom krugu publika bira pobjednika između troje finalista.
Utrku za ''Zlatni Studio'' u kategoriji najbolja TV emisija nastavlja

''Provjereno'', najjača domaća istraživačka emisija koja je, razotkrivši brojne afere, ukazujući na probleme u društvu i potičući na humanitarno djelovanje, i u 2021. godini dokazala zašto je postala sinonim borbe za pravdu. U reality kategoriji i u finalnom krugu konkuriraju dvije zabavne emisije Nove TV – hit show koji ruši rekorde gledanosti, ''Supertalent'', te MasterChef koji je u protekloj godini vratio zabavu, emocije, talente i jedinstvene mirise i okuse u napetu TV kuhinju.

Nova TV producira najgledaniji serijski domaći program, a humoristična serija ''Dar Mar'' prepoznata je i od strane žirija medijske nagrade i publike koja je dala svoj glas za ulazak u finale. Također, u drugom krugu medijske nagrade Zlatni Studio, u kategoriji novo lice u kazalištu i filmu, je i glumac Toma Medvešek, kojeg smo također imali priliku pratiti u drugoj sezoni serije ''Dar Mar''.

Glasati za svoje favorite možete putem kupona i portala jutarnji.hr. U posljednjem Studiju objavljen je i prvi kupon u drugom krugu glasanja za Zlatni Studio, a iduća dva bit će objavljena 14. i 21.siječnja. Proglašenje pobjednika je 4.veljače.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju