Baka s kojom nema šale!

Ona je „šefica korporacije s nesposobnim upravnim odborom“. Inteligentna je i bistra, i što je najvažnije dovoljno mudra da je uvijek dva koraka ispred svih, zbog čega su i opstali u tom poslu tolike godine. Zorka ima dva izgleda – svakodnevni (baka) i poslovni za SOA-u.

Izdvojili smo 5 najboljih Zorkinih trenutaka, a vi odlučite koji vam je najdraži!

 

1. Zorka postavlja ultimatum!

Razgovor Zorke i Petre s početka serije kojeg se Petra očito nije držala. Zorka je uvjerena da nema šverca da bi svi već davno završili u Njemačkoj. Pogledajte nesvakidašnji razgovor bake i unuke:

2. Zorka ima par pitanja za Marka

Zorka je od samog početka osjetila kemiju između Petre i Marka, zato je Lasić morao odgovoriti na nekoliko rutinskih pitanja. Pogledajte kako su Marka zbunila Zorkina pitanja:

3. Nije lako imati cimera

Tko je mislio da će njih dvoje postati cimeri? Zorka se jedno vrijeme skrivala kod Bože i Marka u župnom stanu. Pogledajte kako funkcioniraju dva naizgled nespojiva cimera:

4. Tomo i Zorka

Tomo je bio oduševljen Zorkinim carstvom, to jest njezinom sobom. Nakon što joj je kopao po stvarima, Zorka ga je uhvatila na djelu i izbacila van iz sobe. Pogledajte ovaj urnebesni duo:

5. Zorka i Ljubo na spoju!

Zorka i Ljubo imaju ljubavnu povijest, nakon toliko godina ponovno su na spoju. Pogledajte kako ih je Mijo zabavljao, morali su čak i zaplesati:

Ankete

(7713) Odaberite najbolji Zorkin trenutak?

Prikaži rezultate Ukupno4048

Više zanimljivih videa serije "Na granici" pogledajte na novatv.hr!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju