Sudjelujte u anketi!

Urnebesni kao i uvijek, pa tako i ovaj tjedan - Lokvičani nas ne prestaju sa svojim zavrzlamama i nemogućim situacijama. Pogledajte scene koje su obilježile ovaj tjedan i odaberite najsmješniju!

1. "Sad će ti čovječja ribica kosti polomit!"

Mira i Anđelka došle su izravnati račune s Ljubicom i žele saznati što Andrija skriva. Mira sumnja da ju Andrija vara jer je zaboravio proslaviti s njome godišnjicu braka. Pogledajte scenu:

2. Zaintrigirala ga je ponudom

Dok Marko zamišljeno sluša Petru kako mu govori da ju može nazvati kad god želi, Petra zapravo misli da je Marko u krizi te svoju bol liječi alkoholom. Ovo morate pogledati:

3. Pokušaj ubojstva u policiji

Scena u kojoj se dokazuje Zdenkova mudrost i Tomina hrabrost svakako je ona kada Ljubica posegne za pištoljom u želji da usmrti Marka, no sudbina je ipak drugačija... Pogledajte scenu:

4. Don Smiljko konačno pao!

Nakon što je svim mještanima uzeo novac kako bi ga mogao trošiti na kockanje, don Smiljko uhvaćen je u zamci koju je smislila Zorka, a glavni pomoćnici bili su Tomo i Vanja. Pogledajte ovo:

Ankete

(7969) Odaberite najbolji trenutak!

Prikaži rezultate Ukupno451
 

Ne propustite seriju 'Na granici' od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju