Sudjelujte u anketi!

Lokvičani nas ni ovaj tjedan nisu razočarali, s njima smijeha nikada ne fali. Pogledajte urnebesne scene ovog tjedna i odaberite onu koja vam je zapela za oko.

1. Tomo iznenadio sam sebe

Nakon policijskog tuluma, pijana Željkica ubije oko u pritvoru. S druge strane, Tomo nema gdje prespavati jer ga je don Smiljko izbacio iz župnog ureda. Pogledajte scenu koja govori sama za sebe:

 

2. Kemičari u akciji!

Andrija i Nediljko su se uhvatili Mijinog posla i pokušavaju slijediti Mijine upute koje pišu na papiru, ali se brzo slože da se Mijo pravi pametan i okrenu sve po svom. Pogledajte ovaj urnebesni video:

3. Tučnjava Zorke i don Smiljka

Na večeri don Smiljko uvrijedi Zorku davši joj uplatnicu za donaciju crkvi. Zorka ga otjera te počinje rat između don Smiljka i Skorupovića. On po selu stavlja plakate s popisima crkvenih dužnika, na što se Zorka naljuti:

4. Župna zajednica kao divlji zapad

Novi župnik, novi problemi! Božo je svoju dužnost župnika obavljao "dobrosusjetski", a novi župnik nikako nije za to. Govori Boži kako Crkvi novac ne pada s neba, pogledajte cijelu scenu:

5. Urnebesna scena ljubomorne Petre

Petra je s pravom povezala da ju Marko vara, ali kad ga je napokon htjela uhvatiti na djelu - pogledajte video:

6. "Tadija, mene Tomo gleda dok spavam"

Tomo je iskoristio situaciju i uselio se kod Mate. Ali Mate je u strahu da ga Tomo gleda na drugačiji način, pogledajte kako se zabrinuti Mate žali Tadiji:

Ankete

(7889) Odaberite najbolji trenutak tjedna!

Prikaži rezultate Ukupno947

Ne propustite seriju 'Na granici' od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju