Sudjelujte u anketi!

Uzbuljivi tjedan omiljene serije Na granici je iza nas, prisjetite se humorističnih scena i odaberite najbolju!

1. Poezija od koje se topi duša

Zorka je zatočena, ali se zaljubljeni Ljubo pobrinuo da joj ipak bude ugodno. Zavodnik Ljubo piše Zorki pjesme od kojih se topi duša. Pogledajte video i ocijenite Ljubine pjesničke vještine:

2. Andrija zavodnik

Andrija je donio novac za primopredaju, ali Ljubicu je zainteresiralo nešto drugo. Pogledajte video u kojem Andrija na suptilan način zavodi Ljubicu:

3. Zorka najavila mirovinu

Nitko nije vjerovao da će to ikada reći, ali Zorka je prevalila preko usta - mirovina. Marko i Petra nisu vjerovali što čuju, pogledajte video i sami se uvjerite odlazi li to Zorka zbilja u mirovinu? 

4. Vjenčanje iz snova

Ivana i Božo su se napokon vjenčali, prvi su im čestitali kumovi - Marko i Petra. Pogledajte kako je tekao sakrament ženidbe:

5. Rajske sobe

Tomo i Zdenko su se upustili u novi biznis. Smislili su da će iznajmljivati sobe u župnom uredu dok ne dođe novi župnik. Međutim, Tomo i nije prezadovoljan Zdenkovim angažmanom, pogledajte video!

6. "Sad ćeš spavat' sa mnom!"

Mirela bi uskoro trebala roditi i "peru" je hormoni, Ivana joj kaže da je čitala kako će se bolje osjećati i manje će ju boljeti ako bude spavala s Antom jer je to čitala u nekom članku. Mirela nakon toga odjuri kući i napadne na Antu koji i nije raspoložen za akciju dok je Mirela u drugom stanju:

7. Željkica se opustila

Party i nije najbolje prošao za organizatora Tomu. Tomo je htio da Zdenko nagovori Željkicu da ga ostavi u Lokvici, no ona odlučuje Tomu poslati u Bosnu. Pogledajte urnebesni video u kojem se policajci zabavljaju:

 

 

Ne propustite seriju 'Na granici' od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju