Ovaj tjedan u seriji ''Na granici'' stiže pojačanje, pa ćemo tako vidjeti nove likove koje utjelovljuju poznati glumci Amar Bukvić i Zijad Gračić.

 Bukvića ćemo vidjeti u ulozi Domagoja, starijeg sina u obitelji Štiglić koji živi u Zagrebu. Domagoj Štiglić je stomatolog koji je s poslovnim partnerom otvorio ordinaciju u Zagrebu. U svoje rodno selo rijetko dolazi, eventualno za blagdane. Domagoj je jedini glas razuma u kući Štiglić, ali prerijetko svraća da bi taj glas itko ozbiljno čuo. Miji (Žarko Radić) on nedostaje kao saveznik protiv Gordane (Barbara Nola) i Ante (Asim Ugljen).Priželjkuje da se Domagoj jednog dana vrati kući i dovede sve u red, što Domagoju ne pada na pamet.


 

''Svoje selo posjećuje otprilike jednom godišnje i njegovim dolaskom svi će biti iznenađeni. No iako živi u urbanoj sredini i ima gradske manire, u njemu živi dobro poznati lokvičanski duh,'' o svom liku govori Amar kojeg ćemo već danas vidjeti u hit seriji Nove TV. Poznati glumac otkriva i svoje druge poslovne planove: ''U matičnom kazalištu Gavella pripremam predstavu “Kiklop” u režiji Saše Anočića, a u siječnju ču snimiti i posljednje kadrove dugometražnog filma “Djeca sa Cnn-a” u režiji Aide Bukvić.'' Osim Amara Bukvića ovog tjedna vidjet ćemo u seriji i Ladislava, a tu epizodnu ulogu tumači poznati glumac Zijad Gračić.

Ladislav je biskupov odvjetnik koji želi razgovarati s Petrom i Krešom. Što sve novi likovi donose u najpoznatije televizijsko selo, gledatelji imaju priliku saznati u ovotjednim epizodama.


 

Ne propustite seriju 'Na granici' od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju