Sudjelujte u anketi!

Ovaj tjedan u Lokvici obilježile su razne akcije, od otvaranja lokala u kući preko hipnotiziranog Mate do toga da Marko i Zorka završe zajedno u bolnici. Prisjetite se čime su nas ovaj tjedan Lokvičani iznenadili i sudjelujte u anketi!

1. Mijo prosipa mudrosti

Zdenko je uhvatio Nediljka i Miju kako se hrvaju, kako bi iskoristili situaciju za šverc - Mijo krene prosipati svoje mudrosti. Pogledajte kako je ovaj dvojac zbunio Zdenka:

2. Tko će prvi pasti pod hipnozu?

Mate i Tadija pozivaju mađioničara na Almin rođendan. On slučajno hipnotizira Matu koji odluta sa rođendana. Pogledajte tko je prvi pao pod hipnozu:

3. Tomo u velikim problemima

Toni je saznao da je Zdenko živ. Tomo pokušava izgladiti situaciju, ali mu nikako ne uspijeva. Pogledajte kako je Toni reagirao kada je saznao da je to sve bila Tomina i Zdenkova spaćka:

4. Toni odlazi u AmerikuToni odlazi u Ameriku

Marko i Tomo dovezli su Tonija na razgovor s producentom jednog projekta u Americi, Toni je dobio ulogu. Pogledajte reakcije na Tonijevu vijest:

5. Ponovno cimeri

Zbog nestanka struje Marko i Zorka su se ozlijedili i na poslijetku zajedno su završili u bolnici. Pogledajte kako se slažu ovo dvoje temperamentnih cimera:

Ankete

(8020) Odaberite najbolji trenutak tjedna!

Prikaži rezultate Ukupno956
 

Ne propustite seriju 'Na granici' od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju