Niz tragičnih događaja počinje potresati živote tri prijatelja i Laure koja je, u isto vrijeme, prestrašena, ali i zavedena Lorenzovim šarmom.

1.ep - 19. siječnja

Danas je vjenčanje Laure, dječje psihologinje i Marka, voditelja tvrtke njegova budućeg svekra. Alberto, bogati vlasnik nekoliko brodova i Laurin otac, želi da sve bude savršeno, no neočekivani pronalazak ženskoga trupla na privatnoj plaži obiteljske vile poremeti vjenčanje i šokira sve prisutne.

2.ep - 20. siječnja

Zajedno s kovčegom koji krije ostatke mrtve ženske osobe, pojavljuje se i jedan misteriozni poslovni čovjek, Lorenzo, koji postaje Albertov partner i započinje zagonetnu i tajnovitu igru lova na Marca i njegovo dvoje najboljih prijatelja, Paola i Lucu.

3.ep - 21. siječnja

Niz tragičnih događaja počinje potresati živote tri prijatelja i Laure koja je, u isto vrijeme, prestrašena, ali i zavedena Lorenzovim šarmom. Nastavlja se Lorenzova istraga u vezi s otkrivanjem istine oko Andreina ubojstva, kao i njegovo udvaranje Lauri. Sve više zaluđena Lorenzom, Laura popušta i poljubi se s njim.

Seriju "Vendetta" gledajte na OYO.hr