Ovog tjedna u popularnoj seriji gledatelje očekuju napete zavrzlame u ljubavnom trokutu Damir – Katarina - Denis.

Ovog tjedna u popularnoj seriji gledatelje očekuju napete zavrzlame u ljubavnom trokutu Damir – Katarina - Denis. Potaknut Miličinim pozivom, u Oštrovac stiže Denis. Vidjet ćemo kako će se odvijati borba između njega i Damira za Katarininu naklonost.

S druge strane, Barbara i Sveto su naumili združiti Josipa i Dijanu u brak te angažiraju velečasnog Mirka da ih pokuša natjerati na ženidbu.

Ponovno se u Oštrovcu pojavljuju problemi s Krasinčanima. Oštrovčani su očajni jer će postati dijelom Krasinca! Ne propustite saznati tko će im biti zadnja nada u obrani sela.

Vidjet ćemo i novu epizodnu ulogu, glumicu Melihu Fakić vidjet ćemo kao Ljiljanu te uskoro saznati s kojim će Oštrovčaninom izaći na spoj.

Milica je smislila novi plan. Ucjenjuje Krešu - zvat će policiju i prijaviti ga ako ne ode iz sela i tako ostane bez novca. Krešo se razočara u Tomislava koji po tko zna koji put ispada negativac. No, Tomislav ovaj put nije uz Milicu, i njemu su se smučile njene smicalice i podvale. Ne propustite pogledati kako će se Tomislav suprotstaviti Milici i kakve će to sve posljedice imati za njega.

Katarina odlazi Mirku po savjet. Kroz razgovor s njim uviđa da ništa nije fer, a Damirovo i Denisovo djetinje ponašanje još više utvrde njenu odluku da ih ostavi obojicu i napusti selo.

Ne propustite još jedan tjedan uzbudljivih dogodovština iz omiljenog sela te ne propustite saznati hoće li Katarina zauvijek napustiti selo. Kud puklo da puklo, od ponedjeljka do petka na Novoj TV!