Bihter i Behlul se jako uznemire uvidjevši kako je Ziyagil slušao njihov razgovor. Ziyagil tumači romantične rečenice koje je čuo kao dokaz Behlulove ljubavi spram Nihal.

79.-80.ep - petak 13. srpnja
Bihter i Behlul se jako uznemire uvidjevši kako je Ziyagil slušao njihov razgovor. Ziyagil tumači romantične rečenice koje je čuo kao dokaz Behlulove ljubavi spram Nihal. Kako bi se spasila tijekom razgovora u spavaćoj sobi, Bihter Ziyagilu ''potvrđuje'' kako je razgovor koji je čuo bio o Nihal. Ziyagil je sada jako zbunjen. Bihter i Behlul žustro razgovaraju. Behlul se zabrine. Bihter misli da će se ostvariti veza između Nihala i Behlul. Behlul nakon razgovora izlazi iz sobe.Za vrijeme večere, Ziyagil prima poziv od Arsen. Gđa Arsen tijekom istrage sumnjive kompanije nailazi na ime Hilmija Onala. Sada imaju dovoljno oružja za uništenje poslovnog života Hilmija Onala. Nihat odlazi do Elif nakon stvari koje je čuo od Behlula. Raspituje se za njezin odnos sa svojim ocem.

GLEDALI STE

71.-72.ep - ponedjeljak 9. srpnja
Elif nakon svega nazove gospodina Hilmija. Zatraži ga pomoć protiv obitelji Ziyagil. Gospođa Arsen dolazi u vilu poručiti svima što se dogodilo.

73.-74.ep - utorak 10. srpnja
Bihter se zbog Behlulove neodlučnosti zbližava sa Ziyagilom. Ljubi suprugove usne u znak proslave godišnjice braka. Svi u vili, uključujući Behlula, nazoče tom događaju. Za večerom se održi mala proslava. Za stolom se vodi razgovor o događaju uz optužujuće riječi i poglede.Hilmi često naziva Elif. Nakon potajnog razgovora s Elif, Nihat postaje sumnjičav i izlazi na balkon. Otac i sin vode vrlo napet razgovor. Bihter i g. Ziyagil, ostavši sami, vode emotivan razgovor. Bihter se pribere uz izjave ljubavi gospodina Ziyagila. Ziyagil ostaje u radionici, kako bi se Bihter odmorila. Behlul vidi kako Ziyagil ulazi u radionicu i odlazi k Bihter. Počinju se svađati.

75.-76.ep - srijeda 11. srpnja
Bihter duboko razočarana odlazi iz kuće vidjevši Behluha u krevetu s drugom ženom. Behlul ide za Bihter. Bihter je strašno ljuta.G. Ziyagil prima poziv od odvjetnika, a odvjetnik ga informira da je g. Hilmi stajao iza incidenta koji se dogodio na sudu. G. Ziyagil je vrlo uznemiren. Elif je nemirna u odnosu s g. Hilmijem. Bihter i Behlul u autu počinju svađu. Behlul optužuje Bihter jer koristi ujaka za osvetu, dok Bihter Behlula optužuje za kukavičluk. Behlul moli za malo vremena. Bihter mu kaže da je sve svršeno i odlazi. Mademoiselle progovara o Nihal i Behlulu dok vježba u sobi s klavirom.

77.-78.ep - četvrtak 12. srpnja
Gđa Yoreoglu razgovara s g. Ziyagilom o Nihal i Behlulu. Cemile iza vrata sluša njihov razgovor. Nihal i Behlul ulaze u sobu, a njihov stav dokazuje kako je gđa Yoreoglu u pravu. Gđa Yoreoglu je sretna. Zbog njezinih riječi Ziyagil postaje još zabrinutiji.Cemile u kuhinji prepriča što je čula. Njezine riječi uznemire Bešira.Bihter je nemirna zbog tajnog razgovora svoje majke s g. Ziyagilom i majci postavlja pitanja kako bi pojasnila situaciju. Gđa Yoreoglu laže. Tvrdi da je sve učinila za Bihterovo dobro. Bihter se jako razljuti i izlazi iz kuće. Behlul naziva Elifinu prijateljicu i pokušava saznati nešto više o Elif. No vijesti o njoj ga potresu.Nihal s ocem odlazi na terapiju. Ziyagila užasno smeta činjenica da Nihal cijelim putem priča o Behlulu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju