Bihter osjeća da se Adnan udaljava od nje pa u panici odluči staviti sve na kocku. Adnan koji se odjednom našao izvan vlastite spavaće sobe zbunjen je.

15.ep - petak 11. svibnja
Bihter osjeća da se Adnan udaljava od nje pa u panici odluči staviti sve na kocku. Adnan koji se odjednom našao izvan vlastite spavaće sobe zbunjen je. Ako Bihter i pokuša u djelo provesti taktike gđe Firdevs, ovoga puta Adnanovo srce, koje ne uspijeva shvatiti sve što se dogodilo, neće lako pridobiti. S druge strane, tajne iz prizemlja polako izlaze na vidjelo. Bešir je svjestan da ga žele oženiti s Džemile pa mu kuhinja postaje tijesna. Bihter i dalje planira kako otopiti led između nje i Adnana, ali osjeća kako se Adnan sve više udaljava od nje pa je hvata panika. Stavivši sve na kocku, Bihter se pod okriljem noći skriva u sigurnu luku.

GLEDALI STE

11.ep - ponedjeljak 7. svibnja
U Ankari Nihal na trenutak poželi da su otac i Deniz par. Bihter ostaje kod kuće kuće gdje priprema sobu za majku i vodi brigu o bolesnom Behlulu. Nihatova majka zaprijeti Hilmiju (Recep Aktug) s razvodom ako se on i dalje neće pomiriti sa svojim sinom. Firdevs ostavlja svog ljubavnika.

12.ep. - utorak 8. svibnja
Firdevs (Nebahat Çehre) se lijepo smjestila u svom novom domu u koji joj njena prijateljica Sevil (Gülizar Irmak) dovodi i istjerivača duhova. Njena pomoćnica Katja (Ufuk Kaplan) ne nalazi baš zajednički jezik s Adnanovom poslugom.

13.ep - srijeda 9. svibnja
Bihter (Beren Saat) je pomalo zbunjena i zabrinuta, jer joj je mama rekla da se nekako previše zbližila s Behlulom (Kıvanç Tatlıtuğ). Bihter i Pejker naprave aukciju stvari i majčine kuće. Bihter saznaje da je trudna. Nema namjeru zadržati dijete, a Firdevs ju uvjerava da je to ključ do sigurne budućnosti.

14.ep - četvrtak 10. svibnja
Adnan (Selçuk Yöntem) čuje da Firdevs (Nebahat Çehre) savjetuje kćerki da je dijete njeno životno osiguranje. Također on čuje da Bihter (Beren Saat) razmišlja o tome kako bi pobacila. Savjetuje je da dobro razmisli. Behlul (Kıvanç Tatlıtuğ) započinje rasipati stričevo nasljedstvo. Bihter poludi kada čuje svađu u kuhinji i otpušta Sulejmana (Rana Cabbar) i njegovu obitelj. Adnan je ogorčen, jer je to napravila bez da s njim posavjetovala. Sulejman i njegova obitelj ipak ostaju. Bihter je ljuta, jer je njen suprug stao na stranu posluge, a ne na njenu. Bihter odlazi pobaciti. Kada za to sazna Adnan, ljut je i ogorčen.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju