Sve Bihterine nade nestaju shvativši da je veza između Behlula i Nihal iz dana u dan sve očitija

119.-120.ep, petak 10. kolovoza
Sve Bihterine nade nestaju shvativši da je veza između Behlula i Nihal iz dana u dan sve očitija. Bihter ne vidi izlaz te se iznova okreće majci. Svaka Nihalina riječ u Bihterinu srcu razbuktava vatru. Izgubljeni ponos pokušava vratiti osvećujući se Behlulu i Nihal. Behlul se i dalje drži podalje od Bihter. Nihalina nevina ljubav jedini je spas Behlulu koji želi raščistiti sa svojom prošlosti. Napetost sve više raste, tim više što Bihter izbacuje Džemile iz kuće, što dovodi do velike svađe između Behlula i Bihter. Da bi zadala Behlulu još veće brige, Bihter poziva Bešira da se vrati u vilu. Napeta atmosfera u vili na tren nestaje viješću koju Firdevs donosi s putovanja.

GLEDALI STE:

111.-112.ep, ponedjeljak 6. kolovoza
Bihter u potpunosti poludi nakon što joj Behlul kaže da se ponaša kao prava Firdevsina kći te uzvraća udarac Behlulu. Obračun će udaljiti ljubavnike jedno od drugoga, a Bihter će se za to osvećivati majci. Mademoiselle će prvi put o svojim sumnjama u vezi s Behlulom i Bihter razgovarati s Arsen. Nakon što je tajna izrečena, više ništa neće biti kao prije. Bihterin će odlazak uzdrmati cijelu kuću, pa čak i poslugu. Dok posluzi uopće ne smeta što je Bihter otišla, Firdevs je svjesna da je time ugrožen njezin položaj u kući. Behlul spas od zabranjene ljubavi traži u Nihalinu naručju.

113.-114.ep, utorak 7. kolovoza
Behlul pokušava zaliječiti rane koje mu je nanijela njegova zabranjena ljubav s Bihter, utjehu traži u Nihalinoj nevinoj ljubavi. Bihter to uočava te novom odlukom izlazi pred Adnana. Shvaća da je joj dijete koje nosi jedino što joj ostaje od Behlula te od njega ne želi odustati. Adnan smatra da je došao kraj braku s Bihter, ali od nje očekuje da napravi prvi korak. Za vrijeme Bihterina izbivanja iz kuće, Nihal preuzima ulogu gazdarice i donosi važne odluke. Jedna od tih odluka jest da ne dopušta mademoiselle da napusti kuću. Mademoiselle se teško nosi sa sumnjama koje joj ne daju mira, želi iznijeti istinu na vidjelo, ali joj za to treba Beširova pomoć. S druge strane, Firdevs shvaća da se Bihterin brak potpuno raspada, uzima stvar u svoje ruke i okreće se Četinu Ozderu. Bihter obuzima sve veća samoća.

115.-116.ep, srijeda 8. kolovoza
Bihter shvaća da se više ne može odupirati i da je vrijeme donošenja odluke. Adnan se suočava s udaljenošću između sebe i Bihter te odlučuje da ovoga puta više neće primiti Bihterinu ruku pomirenja. Bihter iz dana u dan sve više očajava te se odlučuje vratiti kući, što iznova zadaje brige Behlulu. Mademoiselle poduzima sve mjere kako bi objelodanila istinu. I u Arsen sve više raste sumnja. Bešir i dalje šuti kako ne bi doveo Nihal u opasnost. Bihter i Behlul se ponovno nenadano susreću te se osvećuju jedno drugomu za proživljenu bol.

117.-118.ep, četvrtak 9. kolovoza
Bihter se vraća u vilu te zadaje Nihal u neočekivanome trenutku udarac koji će je uništiti. Vijest da je Bihter trudna potpuno preokreće smjer razvoja događaja. Bihter nestaje, jedino Adnan zna gdje se nalazi. Bihter više ne želi igrati Firdevsine igre te odlučuje napustiti igru i krenuti dalje sama svojim putem. Usprkos tomu Adnan je i dalje siguran u svoju ljubav prema Bihter. Belul pak vjeruje da mu se Bihter osvećuje za strica i za Nihal. Smatra da je Bihterin potez put prema novim grijesima. Bihterin izazov udaljava Behlula od zabranjene ljubavi te smatra da je njezin povratak kući zapravo objava rata. Osima Adnana, od Bihterina skrivenog bijesa mora zaštiti i Nihal čija nevina ljubav sve više pronalazi mjesto u Behlulovu srcu.