Behlul shvaća da se u Adnanovu odsustvu neće moći držati podalje od Bihter pa pokušava pobjeći od samoga sebe.

36.ep - petak 8. lipnja
Hilmi Zijagile doživljava kao konkurenciju pa nikako ne može podnijeti poraz. Behlul shvaća da se u Adnanovu odsustvu neće moći držati podalje od Bihter pa pokušava pobjeći od samoga sebe. Ipak se ni Bihter ni Behlul ne mogu suprotstaviti svojim osjećajima. Strast razbuktava ljubav. Iskre te ljubavi počinju frcati unutar zidova vile Zijagil.

GLEDALI STE:

32.ep - ponedjeljak 4. lipnja
Bihter i Behlul pokušavaju pobjeći od zabranjenoga pa se u tihom sporazumu trude izbjegavati jedno drugo. No u noći zaruka Behlul ne uspijeva skriti osjećaje. Nakon razmjene prstenja g. Adnan suočit će se s jednom istinom.

33.ep - utorak 5. lipnja
Bihter smatra da je njezina majka počela predstavljati veliku opasnost za cijelo kućanstvo pa odlučuje iskoristiti Adnana da joj se osveti. Firdevs shvaća da više nema što izgubiti pa odlučuje Adnanu reći sve što zna. Adnan postaje sumnjičav zbog Nihalinih suza u noći Behlulovih zaruka.

34.ep - srijeda 6. lipnja
Gđa Firdevs je ucjenjujući kćer utvrdila svoju vlast u kući. Adnan je zbunjen kad primijeti da Bihter brani svoju majku. Što se Bihter više pokorava majci, to njezini zahtjevi postaju sve veći i veći. Adnan na svoj način počinje poduzimati mjere kako bi očuvao ravnotežu u kući. Ta situacija stvara veliku napetost u njegovu odnosu s Bihter, a Nihal se počinje raspitivati o razlozima napetosti u kući. Behlul ne može izbaciti Bihter iz glave i bori se s osjećajima koje dotada nikada nije iskusio. Pokušavajući spriječiti da napravi ono što mu je u mislima, bježi sam od sebe. Nalazi sigurno skrovište u kojemu će se moći rasteretiti muka. Elif, s druge strane, pokušava pronaći nestaloga Behlula. Nihat, koji se trudi dokazati se u holdingu Zijagil, ostvaruje još jedan poslovni uspjeh. Njegov projekt biva prihvaćen na ministarstvu. Gđa Firdevs pronalazi način da i te događaje okrene u korist kćeri Pejker.

35.ep - četvrtak 7. lipnja
Gđa Firdevs planira upotrijebiti taj adut kako bi potpuno promijenila odnose u kući. Događaji koji se odvijaju iza zatvorenih vrata privlače i Pejkerinu pozornost. Pejker se počinje raspitivati o razlozima Bihterina pokoravanja Firdevs, što samo pojača Bihterin nemir. Bihter, zajedno s Behlulovim tajnim utočištem, otkriva i njegovo sasvim drukčije lice.