Bihter odlazi u posjetu majčinom ljubavniku i saznaje detalje njihovog odnosa. Adnan i obitelj posjećuja njegova sestra koja ga savjetuje da ne kupuje Firedvsinu kuću od Hilmija.

10.ep. - petak 4. svibnja

Bihter odlazi u posjetu majčinom ljubavniku i saznaje detalje njihovog odnosa. Adnan i obitelj posjećuja njegova sestra koja ga savjetuje da ne kupuje Firedvsinu kuću od Hilmija. Jako potresena Pejker saznaje da je Hilmi (Recep Aktug) kupio kuću. Firdevsino zdravstveno stanje se poboljšava.

GLEDALI STE

6.ep. - ponedjeljak 30. travnja
Nihal je s prijateljima otišla van, a njen otac i ostali članovi obitelji ne znaju ništa o tome. Behlul je jedini saznao za njen izlazak, no ona ga uspijeva nagovoriti da je ne izda. Bihter kaže djeci kako im je pripremila iznenađenje.

7.ep. - utorak 1. svibnja
Nihal je ljuta, jer se Bihter bez ikakvog pitanja uhvatila preuređenja kuće. Firdevs saznaje da Himli kupuje sve njene dugove, te da će uskoro biti dužna samo njemu. Nihat upozori Adnana da će ga Firdevs pitati za novac.

8.ep. - srijeda 2. svibnja

Bihter poziva Firdevs i zabrani joj da traži novac od njenog supruga Adnana. Firdevs posjeti Himlija i priznaje poraz. Njena kuća je sada Himlijeva i ona se mora iseliti. Od velike tuge konzumira previše alkohola i doživi prometnu nesreću.

9.ep - četvrtak 3. svibnja

Pejker kaže Bihter da je njihova majka doživjela tešku nesreću i da je zbog toga završila na intenzivnoj njezi. Nihal se začudi kada vidi da Bihter nije previše uzmeirena zbog majčine nesreće. Pejker sumnja da je majka pokušala počiniti samoubojstvo kako bi se osvetila Hilmiju.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju