Bihter u potpunosti poludi nakon što joj Behlul kaže da se ponaša kao prava Firdevsina kći te uzvraća udarac Behlulu. Nakon što je tajna izrečena, više ništa neće biti kao prije.

09. - 110. ep, 03.08.
Bihter u potpunosti poludi nakon što joj Behlul kaže da se ponaša kao prava Firdevsina kći te uzvraća udarac Behlulu. Obračun će udaljiti ljubavnike jedno od drugoga, a Bihter će se za to osvećivati majci. Mademoiselle će prvi put o svojim sumnjama u vezi s Behlulom i Bihter razgovarati s Arsen. Nakon što je tajna izrečena, više ništa neće biti kao prije. Bihterin će odlazak uzdrmati cijelu kuću, pa čak i poslugu. Dok posluzi uopće ne smeta što je Bihter otišla, Firdevs je svjesna da je time ugrožen njezin položaj u kući. Behlul spas od zabranjene ljubavi traži u Nihalinu naručju.

GLEDALI STE:

103. -104. ep, 31.07.
Bihter i Behlul postaju svjesni bolne istine da dalje više ne mogu. Adnan zbog osjećaja izdaje doživljava napadaj bijesa. Nakon prvotnoga šoka ljutnja prelazi u sumnju. Hilmi Onal je korak po korak bliže svojoj osveti, sve više tjerajući Bihter u kut.

105. - 106. ep, 01.08.
Behlul i Bihter doznaju da Adnan zna za njihove tajne susrete u kući te otkrivaju da je Sait jedan od Hilmijevih ljudi. Adnan želi zataškati svoje osjećaje pred drugima, ali napetost i zabrinutost u kući sve više rastu. Bihter razmišlja napokon objelodaniti istinu o zabranjenoj ljubavi te prihvaćajući svoj poraz, sve prepušta slučaju. Za Firdevs je takva situacija neprihvatljiva.

07. - 108. ep, 02.08.
Nihalina nesreća te napetost i nemir u kući ponovno dovode Behlula do bezizlazne situacije. Bešir doznaje za nesreću te istražuje ima li ona veze s Behlulom. Firdevs osjeća da Bihter kuje planove te poduzima sve kako bi natjerala kćer da se vrati kući. Adnan je jako nesretan i žali zbog svega te zaboravlja u potpunosti sve sumnje