Firdevs elektricitet između Behlula i Bihter rabi kao sredstvo ucjene i iz nastale situacije izvlači veliku korist. Behlul se kaje što je napao Bihter.

31.ep - petak 1. lipnja

Dok se Behlul zaručuje s Elif, i on i Bihter pokušavaju pobjeći od zabranjene ljubavi. Bihter i Behlul učine prvi korak prema zabranjenome. Nakon toga više ništa neće biti kao prije. Firdevsine budne oči odmah primjećuju promjene na Bihter i Behlulu. Firdevs kreće za svojim njuhom i uzrokuje nove napetosti u kući. Bihter se što prije želi osloboditi suprotstavljenih osjećaja s kojima živi i donosi nove odluke kojima će se udaljiti od Behlula. U svoj plan uvlači i Adnana i počinje ga provoditi. Odlučuje što prije održati proslavu Behlulovih i Elifinih zaruka. Proslava će biti puna iznenađenja i za Nihal. Nihal, pokušavajući umanjiti tugu zbog Behlulovih zaruka, na večeru poziva i svoga dečka.

GLEDALI STE

27.ep - ponedjeljak 28. svibnja
Deniz kojega je Nihal upoznala na Uludagu, želi ponovni susret. Nihal se potajno raduje što se Behlul tomu protivi pa Denizu daje šansu. Koliko god Bihter nijekala elektricitet između sebe i Behlula, prema Elif je otresita.

28.ep - utorak 29. svibnja
Behlul poduziima prvi korak, na putu bez povratka u zabranjeno, prema Bihter. Bihter sumnja na vezu Behlulove zaručnice Elif i g. Hilmija. Da bi se u to uvjerila, organizira susret i vlastitim očima potvrdi svoje sumnje.

29.ep - srijeda 30. svibnja

Elif u Bihter počinje vidjeti prijetnju i poduzima mjere na svoj način. Ta situacija i u taboru Hilmijevih pokreće neočekivani razvoj događaja. Behlul događajima pristupa s druge strane, suočava se s Bihter i pokušava otkriti njezine namjere. Bihter je u trenutku, kojem svjedoči i gđa Firdevs, stjerana u kut i nađe se u neprilici. Bihterina ranjivost najviše koristi gđi Firdevs.

30.ep - četvrtak 31. svibnja

Firdevs elektricitet između Behlula i Bihter rabi kao sredstvo ucjene i iz nastale situacije izvlači veliku korist. Behlul se kaje što je napao Bihter pa pokušava pronaći različite načine da joj se ispriča. Bihter je pak našla utočište u Adnanovoj ljubavi ne bi li se udaljila od Behlula.