Prevrnuta tegla za cvijeće je označila kraj tajnog bijega Bihter i Behlüla. Behlül brzo pobjegne, a Bihter odmah u panici iza njega izlazi iz staklenika...

59.-60.ep - petak 29. lipnja
Prevrnuta tegla za cvijeće je označila kraj tajnog bijega Bihter i Behlüla. Behlül brzo pobjegne. Bihter odmah u panici iza njega izlazi iz staklenika. Nihal i Mademoiselle susreću se s njim jedna iza druge. Sarkastične riječi i buljenje Mademoiselle užasno smetaju Bihter. Gospodin Ziyagil, koji je otišao tražiti Bihter, susretne gospođu Yöreoğlu u dnevnoj sobi. Gospođa Yöreoğlu plače ispijajući svoje piće.Bihter se vraća u staklenik tražiti naušnicu koja joj je ispala dok su vodili ljubav.

GLEDALI STE:

51.-52.ep - ponedjeljak 25. lipnja
Vijest o Behlulovu nestanku duboko pogađa Bihter. Nakon sretne vijesti zabranjena ljubav ponovo se rasplamsava. Vijest o nestanku Behlulova helikoptera, kojim je putovao usprkos nepovoljnim vremenskim uvjetima, u vili Zijagil odjekne kao bomba. Dok se potraga punom žestinom nastavlja, g. Adnan odmah kreće na mjesto događaja. Nade blijede sa svakom minutom koja prolazi bez vijesti o Behlulu, a svi se počinju pitati zašto se Behlul izložio takvoj opasnosti. Bihter se utapa u boli i sve joj je teže skrivati osjećaje.

53.-54.ep - utorak 26. lipnja
Pejker se odluči suočiti se s Bihter. Za Behlulom i Bihter ostaje sve više tragova. Adnan dozna da je Bihter sa zajedničkoga računa povukla veliki iznos pa zatraži odgovore. Gđa Firdevs nanjuši napetost u zraku i odlučuje zaigrati opasnu igru s Behlulovim i Elifinim brakom.

55.-56.ep - srijeda 27. lipnja
Bihter i Behlul koje proždire strast zabranjene ljubavi bez straha srljaju u plamen. Bihter je, iako to ne želi priznati, ljubomorna što Behlul prati Nihal. Pod utjecajem ljubomore Bihter se prepušta osjećajima, naziva Behlula i izjavljuje mu ljubav.

57.-58.ep - četvrtak 28. lipnja
Bihter je, iako to ne želi priznati, ljubomorna što Behlul prati Nihal. Pod utjecajem ljubomore Bihter se prepušta osjećajima, naziva Behlula i izjavljuje mu ljubav.
Nakon toga ljubavnicima će biti još teže oduprijeti se jedno drugomu. Kako se proslava mature nastavlja, tako Behlulova pažljiva iznenađenja Nihalinu noć čine još posebnijom. Behlul i Nihal vraćaju se kući nesvjesni očiju koje ih dočekuju pune brige i ljubomore. Na kraju večeri Nihal teško prikriva ljubav koju gaji za Behlula.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju