Bihter sve više pati zbog Nihaline i Behlulove veze. Nihal i Behlul izlaze s prijateljima kako bi proslavili zaruke. Nakon što sazna da je zaručeni par proveo noć zajedno Bihter gubi kontrolu!

99.-100.ep - petak 27. srpnja
Bihter sve više pati zbog Nihaline i Behlulove veze. Nihal i Behlul izlaze s prijateljima kako bi proslavili zaruke. Dok Nihal uživa u svojim trenucima sreće, Bihterin bijes sve više raste. Adnan misli da je Bihterino loše raspoloženje posljedica razmirica s Pejker te pokušava izvući iz Bihter koji je razlog neugodne situacije nastale između sestara. Nihal i Behlul završavaju večer izmjenjujući nježnosti, što potpuno slama Bihter. Strast i čežnja tjeraju Bihter i Behlula da riskiraju sve unatoč velikoj opasnosti. Oboje shrvani shvaćaju da neće moći pobjeći od svoje ljubavi. Bihter traži od Behlula da se drži podalje od Nihal koliko god je to moguće. Ne vidjevši drugog izlaza, Behlul sve prepušta slučaju.

GLEDALI STE

91.-92.ep - ponedjeljak 23. srpnja
Velika napetost između Behlula i Bihter dovest će do njihova obračuna. Behlul pod utjecajem mademoiselle odlučuje napraviti veliki korak kad je riječ o Nihal. Dolazi na imanje zbog Nihal, zbog čega je ona iznimno sretna sve do trenutka kada čuje razgovor između mademoiselle i Behlula. Odjednom joj se ruše svi snovi , ali odlučuje da to ni s kim neće podijeliti. Nesretna Bihter prati razvoj situacije te shvaća da se više ništa ne može promijeniti i vratiti na staro. Behlul ozbiljno upozorava Bihter da ne smije povrijediti Nihal. Bihter je povrijeđena Behlulovim ponašanjem te u njoj sve više rastu ljutnja i bijes. Bihter se zbog Behlulova odnosa s Nihal osvećuje ogrlicom koju joj je Behlul darovao.

93.-94.ep - utorak 24. srpnja
Bihter ponovno pogađa Behlula u njegovu najslabiju točku. Behlul dolazi s Nihal na bal, čime se okreće nova stranica u odnosu između Behlula i Bihter. Bihter teško kontrolira svoje osjećaje, jer je duboko povrijeđena Behlulovim odlukama. Kako se Behlul približava Nihal, tako se i Bihter ponovno odlučuje okrenuti Adnanu. Pokušava prevladati udaljenost koja je nastala između nje i Adnana. Nihal je i dalje nesretna unatoč pozitivnim pomacima u odnosu s Behlulom te je svjesna toga da Behlul nije u nju zaljubljen. Odlučuje da će sve dok ne bude sigurna u Behlulovu ljubav puno opreznije donositi odluke. Mademoiselle napokon ulazi u trag svom ocu kojega traži već godinama. Dok Nihal odlazi zajedno s mademoiselle u Pariz ne bi li joj pružila potporu, obitelj Zijagil odlazi na putovanje u New York.

95.-96.ep - srijeda 25. srpnja
Bihter i Behlul strahuju doznavši da Bešir zna sve o njihovoj zabranjenoj vezi. Behlula je takvo saznanje u potpunosti dotuklo. Prisiljen je suočiti se s Beširom te je još više stjeran u kut. Bihter vrši pritisak na Behlula ne bi li ga natjerala da ušutka Bešira. Uz to, Hilmi Onal otkriva sve o Behlulovu tajnom skrovištu te skuplja dokaze kojima će poraziti Zijagilove. Nihal sve više kopni u tuzi, jer ne dobiva Behlulovu pozornost u onoj mjeri u kojoj je to očekivala. Behlul svim silama pokušava uvjeriti Bešira da nikomu ne govori o onome što zna. Bihter u velikom strahu promatra ishod situacije te svu svoju ljutnju usmjerava na Behlula, čime napetost između njih dvoje sve više raste.

97.-98.ep - četvrtak 26. srpnja
Situacije u kojoj se nalaze Bihter i Behlul postaje sve opasnija, ali oni usprkos tomu ne mogu stajati daleko jedno od drugoga. Behlulova odluka da zaprosi Nihal ostavlja sve u velikom čudu. Iako zaprepašteni, svi se raduju, osim Bihter koja prolazi teške trenutke te doznaje da je Behlul uspio ušutkati Bešira pod cijenu vlastitoga života. Večer koja je počela u radosti i veselju obitelji Zijagil završit će se velikim preokretom. Bihter pokušava pritajiti bijes koji osjeća prema Behlulu nanoseći mu bol. Behlul osjeća pritisak sa svih strana, na zabavi na koju su pozvani doznaje da Hilmi Onal zna sve o zabranjenoj ljubavi između njega i Bihter, što dovodi Behlula do potpunoga ludila i on gubi kontrolu. Zbog cijele situacije, obitelj Zijagil prisiljena je napustiti večeru. Jedino Behlul i Bihter znaju što to Hilmi želi objaviti Adnanu. I Pejker polako počinje vjerovati u ono što već odavno sumnja.