U početku miran odmor nastavlja se s Behlulovim iznenađenjem. Bihter je u neočekivanome trenutku stjerana u kut i prvi put povlači pogrešan potez u vezi s Behlulom.

25.-26.ep - petak 25. svibnja

U početku miran odmor nastavlja se s Behlulovim iznenađenjem. Bihter je u neočekivanome trenutku stjerana u kut i prvi put povlači pogrešan potez u vezi s Behlulom. Behlulova poigravanja osjećajima u kojima iskorištava Elif natjeraju Bihter da se suoči sa svojim strastima. Kad se obitelj Zijagil vrati s odmora u Parizu, na kojem su bili s gđom Firdevs, zatiču Elif koja se uselila u kuću.

GLEDALI STE

21.ep - ponedjeljak 21. svibnja
Gđa Firdevs primijetila je elektricitet između Bihter i Behlula pa se upustila u spašavanje Bihterina braka na svoj način, pokušavajući spojiti Behlula i Nihal. Ohrabruje Nihal u njezinim osjećajima prema Behlulu. Opasne igre gđe Firdevs dovest će Bihter do suočavanja s vlastitim osjećajima. Bihter odlučuje spriječiti Behlulovo i Nihalino zbližavanje.

22.ep - utorak 22. svibnja
Behlul ni sam sebi ne može priznati osjećaje koje gaji za Bihter. Pokušava doznati što Bihter osjeća, ali Bihter ne prihvaća njegovu igru. Bihter ulazi u Behlulovu sobu da bi s njime razgovarala o Nihal. Nihal je ondje zatekne pa se Bihter nađe u neprilici. Nakon tih događaja napetost između Bihter i Nihal još se više poveća. Behlul i Bihter trude se izbjegavati jedno drugo, ali se ipak susreću.

23.ep - srijeda 23. svibnja

Adnan organizira elegantni vikend-odmor u Londonu. Udaljenost ne može razdvojiti Bihter i Behlula. U Bihterinu odsustvu Firdevs planira još više zbližiti Nihal i Behlula pa polako usmjerava Nihal prema njemu. Nihal, iako to ne želi priznati, uživa u Firdevsinu planu.

24.ep - četvrtak 24. svibnja

Behlulova i Elifina odluka da se vjenčaju iznenađenje je za cijelu obitelj. Dok Bihter skriva svoje prave osjećaje izazvane najnovijim događajima, Nihal ne može podnijeti novonastalu situaciju i svojom reakcijom uznemiri cijelu kuću. Taj događaj pokreće nadmetanje između Firdevs i Bihter. Bihter krivi Firdevs za Nihalino razočaranje. Firdevs će pak istine koje nitko drugi ne primjećuje prvi put otvoreno sasuti Bihter u lice. Iako Bihter to niječe, srce je vuče prema zabranjenome. Prva postaja odmora na koji su Adnan i Bihter poveli i djecu jest planina Uludag. I Nihal i Bihter zadovoljne su što su daleko od Behlula.