Nakon što je Bihter otišla reći istinu gospodinu Ziyagilu, doživjela je automobilsku nesreću. Očajnom Behlülu zabranjuju ulazak u bolnicu!

69.-70.ep - petak 6. srpnja
Nakon što je Bihter otišla reći istinu gospodinu Ziyagilu, doživjela je automobilsku nesreću. Behlül je, čuvši za nesreću preko mobitela, pozvao policiju. Mademoiselle prisjećanjem prošlosti pokušava povezati konce. Gospođa Arsen je po noći zaprimila poziv koji ju je obavijestio o nesreći. Gospodin Ziyagil je također zaprimio vijest i požurio u bolnicu. Behlül u očaju stiže u bolnicu, ali mu ne daju unutra.

GLEDALI STE:

61.-62.ep - ponedjeljak 2. srpnja
Gđa Yoreoglu odmah po Bihterinu ulasku u sobu uočava njezinu oštru reakciju. No gđa Yoreoglu nije osoba koja je pronašla naušnicu kao što je pretpostavila Bihter. Gosp. Ziyagli, koji želi potvrditi da je Bihter bila s Peyker, ljuto reagira na dobiveni odgovor. Intimiziranje gosp. Ziyagila Bihter odbija. Nesrin se vraća kući i iznosi što je vidjela vezano uz Behlul. Ono što Nesrin čuje je uzruja. Gđa Yoreoglu obavlja tajanstveni telefonski poziv. Kad se Behlul vrati kući, vidi Nihal i gosp. Ziyagila jedno iza drugog. Behlul je uzrujan zbog svega što je prošao. U kuhinji je slatko komešanje. Kapetan Riza zaprosit će Nesrin.

63.-64.ep - utorak 3. srpnja
Bešir, koji je čuo tajni razgovor Bihter i Behlula, prisjeća se nekih scena te strastvene noći.Kad Bihter ne može pronaći osobu koja je njezinu naušnicu donijela u sobu, pritišće i kori Katju i prijeti joj da će je upucati. Bihter, koja je čula tajni telefonski razgovor gđe Yoreoglu, na svoja pitanja dobiva odgovore pune laži. Jako se razljutila na majku bez opravdanog razloga. Bihter ne može kontrolirati svoj bijes.

65.-66.ep - srijeda 4. srpnja
G. Ziyagil gubi kontrolu zbog Bihterinog hladnog stava. Bihter je šokirana zbog incidenta koji su imali. G. Ziyagli pun je žaljenja. Nakon incidenta, g. Ziyagil odlazi u radionicu. Doživljava nervni slom; plače.Bihter odlazi iz kuće, noću praćena znatiželjnim pogledima. Odlazi k Behlulu. Kaže Behlulu što se dogodilo. Behlula slama ono što čuje. G. Ziyagil se ražalosti misleći na sretne stare dana u radionici. Behlul je Bihterino jedino utočište, a Bihter je odlučna ne vratiti se kući nakon svega što se dogodilo. Elif ujutro naziva Nihal koja je kod Mademoiselle. Poziva je u kuću govoreći joj kako taj slučaj neće biti dovoljan za sudske troškove i Nihal će priopćiti važne novosti.Gđa Yoreoglu nervozno prati kako Bihter odlazi u noć.

67.-68.ep - četvrtak 5. srpnja
Adnan napadne Bihter koja se nastoji oduprijeti njegovim zagrljajima. Bihter odluči napustiti kuću, jer je očajna. Adnan odlazi u radionu te se pokaje za ono što je uradio Bihter. Bihter odlazi kod Behlula.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju