Bihter je Adnanu ostavila pismo u kojemu priznaje svoje prave osjećaje i sada je u velikoj neprilici.

49.-50.ep - petak 22. lipnja
 Bihterini i Behlulovi planovi za bijeg pokrenuti su, ali se sve preokrene kad se Behlul u zadnjem trenu povuče. Bihter je Adnanu ostavila pismo u kojemu priznaje svoje prave osjećaje i sada je u velikoj neprilici. Potrebna joj je pomoć kako bi spasila svoj brak i spriječila Adnana da pročita pismo. Događaj se razvija u neočekivanome smjeru i Bihter je u škripcu.

GLEDALI STE

43.-44.ep - ponedjeljak 18. lipnja
Mademoiselle prati trag svoje sumnje i počinje slagati komadiće zabranjene priče, što Bihter i Behlula stjera u kut. Bihter zatječe muža u neočekivanoj situaciji s gđom Deniz i shvati da ona predstavlja veliku opasnost, čak i ako Bihter to ne priznaje. Zbog toga izjavi nešto što iznenadi Adnana. Upotrebljavajući Bulentovu nogu kao izliku, mademoiselle, Bulent i gđa Arsen na neko vrijeme odlaze na farmu. Nihal stvori razlog da bude nasamo s ocem pa Bihter i Behlul ostaju sami u kući. Strastveni ljubavnici, koji se pokaju nakon svakoga koraka koji izmiče kontroli, shvaćaju da opasnost s vremenom postaje sve veća.

45.ep - utorak 19. lipnja
Nihal stvori razlog da bude nasamo s ocem pa Bihter i Behlul ostaju sami u kući. Strastveni ljubavnici, koji se pokaju nakon svakoga koraka koji izmiče kontroli, shvaćaju da opasnost s vremenom postaje sve veća. U tom trenutku, kao i uvijek, Behlul bježi. Odlučuje sa zaručnicom otići na odmor na farmu. To još više razljuti Bihter. G. Hilmi ne zna za igru koju je za njega pripremio Adnan čini sve kako bi pobijedio na natječaju. No igra se razvija na neočekivane načine. Rezultat natječaja prekretnica je u nadmetanju između Zijagila i Onala.

46.ep - srijeda 20. lipnja
Adnan zatekne Bihter kako pod okriljem noći kopa po mademoiselleinim ladicama pa se ona nađe u velikoj neprilici. Taj događaj u koji je upleten i Behlul uzrokuje veliku krizu u odnosu Adnana i Bihter. Adnan ne može shvatiti Bihterino ponašanje pa odlazi na farmu gđe Arsen kako bi pronašao odgovore na svoja pitanja. Adnan od svoje sestre još jedanput čuje tajnu koju je mademoiselle godinama čuvala pa gđi Deniz predloži nešto što će je jako uznemiriti.

47.-48.ep - četvrtak 21. lipnja
Bihter i Behlul kreću putem bez povratka koji će ih oboje gurnuti u ponor. Bihter se želi izvući iz škripa zabranjene ljubavi pa predlaže Behlulu da ostave sve i otiđu. Behlulov odgovor ostavit će Bihter u teškoj situaciji. Behlul vidi da Bihter blefira i odlučuje se za bijeg. Bihter se ne može natjerati da povuče ono što je rekla, ali je s jedne strane svjesna da se kotrljaju ravno prema ponoru. Oboje potiču jedno drugo na takav završetak. Bulent i mademoiselle vraćaju se s farme pa Bihter iskorištava mademoisellein povratak kao izgovor za svoju nervozu. Firdevsin iznenadan povratak s odmora okuplja cijelu obitelj. Bihterini i Behlulovi planovi sve su teže ostvarivi. Gđa Firdevs Bihter daruje vrlo poseban dar ne bi li ih ponovo zbližila.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju