Behlul razgovara s Nihal, kako joj ne bi davao lažnu nadu, no ona drukčije shvaća ono što je rekao i uvjeri se da joj je Behlul htio reći da je voli.

89.-90.ep - petak 20. srpnja
Behlul razgovara s Nihal, kako joj ne bi davao lažnu nadu, no ona drukčije shvaća ono što je rekao i uvjeri se da joj je Behlul htio reći da je voli. Behlul pokušava raščistiti sam sa sobom i razmišlja na koji način da udalji Nihal od sebe. Mržnja Hilmija Onala prema Zijagilovima ne jenjava. Kako bi nanio štetu obitelji, u sve novine daje vijest da su Behlul i Nihal u vezi. Ta vijest prilično uznemirava gospodina Adnana. Bihter je sve više bijesna zbog bezizlazne situacije u kojoj se nalazi. Teško kontrolira svoju ljutnju te se razgovor koji vodi s Nihal pretvara u veliku svađu. Nihal je sve više razočarana jer joj Behlul i dalje ne pokazuje svoje osjećaje. Bihter i Behlul su pod velikim pritiskom te tražeći izlaz iz teške situacije, počinju sve više nanositi bol jedno drugomu.

GLEDALI STE:

81.-82.ep - ponedjeljak 16. srpnja
Bihter i Behlul se sastaju u svom tajnom skrovištu. Te ih večeri, pune strasti, čeka velika opasnost. Nihal, uvjerena da je i Behlul u nju zaljubljen, skupi hrabrost i izjavljuje ljubav Behlulu. Behlul shvaća da je u sve težoj situaciji kojoj nema izlaza. Dok Firdevs ustraje u svojim planovima za Behlula i Nihal, Bihter zabrinjava to što zna da će njezina majka ostvariti ono što je naumila. Behlul napokon ozbiljno počinje shvaćati ozbiljnost situacije u kojoj se nalazi. Zbog Nihal osjeća se uhvaćenim i stjeranim u kut sa svih strana. Na kraju izlaz ponovno vidi u Bihter te od nje traži pomoć ne bi li se riješio nastali nesporazum. Bihter shvaća da cijela situacija izmiče kontroli. Dok se Behlul i Bihter pokušavaju spasiti od planova koje kuje gospođa Firdevs, Bešir kreće na put bez povratka kako bi Nihal i Adnanu otkrio sve laži koje ih okružuju.

83.-84.ep - utorak 17. srpnja
Behlul i Bihter, znajući da Adnana neće biti kod kuće, odlaze u svoje tajno ljubavno gnijezdo. Bešir je još jedanput svjedok zabranjenoj noćnoj avanturi. Ovoga puta odlučuje reći Adnanu istinu do najsitnijih detalja, za koje ima i dokaze. Nihal polako počinje odavati drugima osjećaje koje gaji za Behlul. Mademoiselle je jedina koja se protivi Nihalinim osjećajima. Međutim, Nihal daje do znanja mademoiselle da se može posvađati s njom zbog Behlula. Mademoiselle, svjesna Nihalinih reakcija, ipak još jedanput odlučuje porazgovarati s Nihal te joj daje svoje mišljenje o Behlulu. Ali za Nihal postoji samo jedna istina, a to je da voli Behlula. Bešir pred Adnanom nema hrabrosti predati dokaze te snimljene fotografija šalje poštom u tvrtku.

85.-86.ep - srijeda 18. srpnja
Firdevs napada Behlula zbog Nihal, njemu je sve teže pronaći izlaz iz situacije. Odlučuje razgovarati s Adnanom o Nihal. Bešir doznaje da je Nihal zaljubljena u Behlula te više nema hrabrosti iznijeti istinu na vidjelo. Kako ne bi povrijedio Nihal, bez objašnjenja napušta vilu. Behlul shvaća da je zbog Nihal stjeran u kut, ali ne zna kako uzeti stvar u svoje ruke i vratiti ih na staro. Na kraju odlučuje da je jedini izlaz iskreno priopćiti Nihal svoje prave osjećaje. Ali istina ostane izrečena napola. Firdevs shvaća da će Behlul tim potezom preokrenuti sve njezine planove i dovesti ih u opasnost te kreće u novi napad. Razgovor između Behlula i Firdevs ne ostavlja Behlulu previše izbora.

87.-88.ep - četvrtak 19. srpnja
Behlul je zbog strica, Nihaline neiskvarene ljubavi i Bihter stjeran u kut. Adnan želi biti siguran u Behlulove osjećaje prema Nihal te mu se na kraju suprotstavlja. Behlul je prisiljen pokoriti se Firdevsinim igrama te pod prisilom govori stricu da voli Nihal. Jedino što Adnan želi jest Nihalina sreća. Jasno mu daje do znanja da će ga, u slučaju da povrijedi Nihal, u potpunosti izbaciti iz njegove obitelji. Firdevs je zadovoljna situacijom jer sve ide po planu. Razgovor kojemu je svjedočila prvo prenosi Nihal, a zatim svim ostalima. Behlul se prvi put sukobljava licem u lice s Firdevs te joj daje do znanja da će je njezini planovi skupo stajati. Za Behlula i Bihter počinje vrlo teško razdoblje. Dvoje ljubavnika gubeći kontrolu, upuštaju se u veliku opasnost. Bihter posljednjim nadama pokušava spasiti situaciju. Razgovara s Nihal ne bi li je uvjerila da odustane od nakana, što će na Nihal utjecati više nego što je očekivala.