Firdevs primjećuje elektricitet između Bihter i Behlula pa na svoj način pokušava spasiti Bihterin brak – pokušava spojiti Behlula i Nihal.

Petak - 20.ep

Firdevs primjećuje elektricitet između Bihter i Behlula pa na svoj način pokušava spasiti Bihterin brak – pokušava spojiti Behlula i Nihal. Zbog Firdevsinih opasnih igara Bihter se suočava sa svojim pravim osjećajima. Nakon proživljenih neugodnosti Bihter i Behlul pokušavaju se držati podalje jedno od drugoga. Bihter se posvećuje dobrotvornom radu udruga, a Behlul se koncentrira na svoja „predavanja“. Džemile svojski zabrlja u pokušaju da potajice ispravi nesretnu novogodišnju nezgodu. Problem sve više raste.

GLEDALI STE

Ponedjeljak - 16.ep

Zbog skandala koje je izazvala gđa Firdevs pada u Adnanovim očima. Bihter to primjećuje pa odluči potražiti novi smještaj za svoju majku. Na večeri u povodu proslave Nihalina uspješnoga recitala, gđa Firdevs izaziva oluju koja uzrokuje Pejkerin preuranjeni porođaj. Napetost se nastavlja i u bolnici, ali je vijest o rođenju pretvara u radost. Za to vrijeme Nihal, ljuta zato što je Firdevs zasjenila njezin uspjeh, stvara tabor protiv nje. Gđa Firdevs je zbog svojih postupaka pala u Adnanovim očima. Bihter je to primijetila i odlučila joj pronaći novi smještaj. Džemile je razočarana što nije mogla doći na recital, a Bešir za to krivi Nihal. Nihal shvaća da je kriva pa počinje tražiti način da se iskupi.

Utorak - 17.ep

Pejker zamoli Bihter da joj pomogne u uređenju nove kuće u kojoj će živjeti s Nihatom. Bihter među Pejkerinim osobnim stvarima pronalazi ljubavne poruke koje joj je pisao Behlul. Te uspomene, koje pripadaju prošlosti, predstavljat će veliku opasnost za Bihterin brak.

Srijeda - 18.ep

Pejkerina priznanja o strastvenoj ljubavi koju je nekoć proživjela s Behlulom bude Bihterine potisnute osjećaje. Koliko god se trudili izbjegavati jedno drugo, Bihter i Behlul se na farmi ne uspijevaju zaobići. Adnan misli da je Behlulova poruka napisana njegovoj ženi i osjeća se kao da mu je netko zabio nož u leđa. Taj nesporazum koji će ostaviti trag na Adnanovu i Bihterinu braku, uzrokovat će i napetost između Behlula i Bihter. Čak i ako zaniječu pred Adnanom, i sami znaju da u dubini duše nisu nevini.

Četvrtak - 19.ep

Nihal je uznemirena zbog napetosti koja se odvija iza zatvorenih vrata pa se obraća Bihter da bi dobila odgovore na pitanja koja joj se vrte po glavi. Bihter iskoristi tu priliku. Pejkerina priznanja o strastvenoj ljubavi koju je nekoć proživjela s Behlulom bude Bihterine potisnute osjećaje. Uspomene koje pripadaju prošlosti počinju bacati sjenu i na odnos dviju sestara. Zbog proživljenih neugodnosti Bihter i Behlul na farmi pokušavaju izbjeći jedno drugo, ali ne uspijevaju.